Zvanično - Real doveo napadača!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 29.08.2018.
20:55
Izvor: Sportske.net

Da li će navijači biti zadovoljni?

Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Real Madrid je poprilično tih u ovom prelaznom roku, netipično za ovaj klub, a navijači nisu mogli da dočekaju da vide ko će stići u njihov omiljeni tim.

Mnogi su se povezivali sa kraljevskim klubom, ali na kraju je Perez odlučio da vrati igrača koji je do prošle godine bio član ovog tima.

Sada već bivši napadač Liona, Marijano je zvanično novi-stari napadač Reala iz Madrida. Pominje se cifra od 30 miliona evra, plus tri miliona eventualni bonusi, ali kako je Real imao 35% od naredne prodaje, kraljevski klub će to iskoristiti kako bi umanjio transfer Marijana.

Na kraju će Marijano verovatno koštati Real oko 22 miliona evra, a pre godinu dana su ga prodali za 8 miliona evra, da li je stvarno toliko napredovao ili je jednostavno Real priznao svoju grešku i relativno skupo je platio?

Takođe, ukoliko napadač ikada napusti Real, Lion će dobiti 15% od naredne prodaje.

Naime, dvadesetpetogodišnji napadač je prošao omladinsku školu kraljevskog kluba, za prvi tim je odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima, dok nije prodat francuskom Lionu, gde je u prošloj sezoni odigrao 37 ligaških utakmica i postigao 18 golova.

Sevilja je takođe bila zainteresovana za ovog napadača, ali je Real iskoristio opciju preče kupovine, koja je postojala u njegovom ugovoru.

Novi napadač Reala će biti prezentovan 31. avgusta, poslednjeg dana prelaznog roka, a pominje se da bi mogao da potpiše petogodišnji ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 30.08.2018
09:58

Vrijedi on i vise

avatar
MSSZRMK
Thursday, 30.08.2018
00:50

Konačno su kupili nekoga u napadu.Još kada je igrao za Real videlo se da može postati ozbiljan igrač,a u Lionu je postao upravo to.Brojevi govore za sebe.Dobrodošao nazad Mariano.

avatar
Gvozdeni1997
Wednesday, 29.08.2018
23:13

Greske se skupo Placaju,a ovu ce mozda i dzabe da plate ako se ne pokaze na terenu

avatar
3x3
Wednesday, 29.08.2018
21:54

Odlican igrac za manje ekipe.

avatar
RIP-chechk
Wednesday, 29.08.2018
21:52

Dvadeset petogodisni igrac? Au ne znam da li sam mozda postavio neki glup standard samom sebi pa da misli da su igraci stariji do 23 godine bez zapazene uloge do tada, relativno prosecni, ili je to sad novi trend da se nadaju novom Vardiju kod svakog drugog klinca?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 29.08.2018
21:18

za rezervnu varijantu ovo je odlican izbor napadaca...u Lionu je bio mnogo dobar gde je imao 21 gol i 7 asistencija...dobro igra glavom,veoma je brz,snazan i dobro se gradi,ima jak udarac,pogadja iz daljine,dobro se snalazi na malom,zgusnutom prostoru i solidan je dribler