ZVANIČNO - Potpisao Ante Rebić!

Autor: Darko Mitrović
petak 10.08.2018.
11:44
Izvor: Sportske.net

Nekoliko opcija bilo je u igri posle Mundijala, danas smo saznali konačan epilog!

EPA-EFE/FRANCK ROBICHON
EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Povezane vesti

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić potpisao je novi ugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta i obavezao se na vernost ovom klubu do 2022. godine, potvrđeno je danas na zvaničnom klupskom sajtu.

Ovaj momak je imao odličnu sezonu sa Ajntrahtom, ali je potom zablistao i na Mundijalu u Rusiji, gde je sa selekcijom Hrvatske osvojio drugo mesto, što je istorijski uspeh za njihov nacionalni tim.

Posle Mundijala se i interesovanje za njega uvećalo, a nekako se najviše pričalo o njegovom mogućem transferu u Bajern iz Minhena, pogotovo što je novi trener nemačkog šampiona njegov doskorašnji trener, a ujedno i zemljak Niko Kovač.

Ipak, od tog transfera nije bilo ništa, Ajntraht je uspeo da ga zadrži, pa posle današnjeg potpisivanja ugovora, iz kluba najavljuju da će Rebić biti njihov ključni igrač u predstojećoj sezoni.

''Ante jesvakako jedan od najvažnijih pozitivnih efekata na Svetskom prvenstvu i ne krijemo da je nekoliko vrhunskih klubova pokušalo da ga dovede. Činjenica da je on i dalje kod nas govori da mu je ovaj klub u srcu i da smo na pravom putu sa našim planovima u želji da zadržimo najbolje igrače'', poručio je sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srba Stamenkovic
Friday, 10.08.2018
12:25

Niko nije hteo da ga kupi :D

avatar
Amar Zornic
Friday, 10.08.2018
12:05

Nadao sam se da ce doci u Bajern al hajd odabrao je pravu stvar za svoju karijeru i bice mocan tandem sa Jovicem