Zvanično, portugalska kolonija u PL dobila veliko pojačanje, Barsa trlja dlanove!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 23.09.2020.
12:28
Izvor: Sportske.net

Stigla i potvrda.

EPA-EFE/Miguel Ruiz
EPA-EFE/Miguel Ruiz

Povezane vesti

Vulverhempton Vonderersi su potvrdili veliko pojačanje, u klub je iz Barselone stigao portugalski reprezentativac Nelson Semedo.

Bivši igrač Benfike je plaćen oko 35 miliona evra, potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom sa "Molinoa".

Za istu sumu je svojevremeno stigao u Kataloniju iz Lisabona, nije ipak opravdao očekivanja na "Kamp Nou", ali je sasvim sigurno da poseduje vrhunski kvalitet i da će biti veliko, veliko pojačanje za ekipu Nuna Espirita Santa.

On dolazi na mesto Meta Doertija, koji je pojačao Totenhem, njegovim angažovanjem su "Vukovi" zaista istakli velike ambicije.

Ovog leta su angažovali i Marsala iz Liona za dva miliona evra, mladog Ki-Jana Hoevera iz Liverpula za 10 miliona evra, a oborili su i rekord kluba kada su angažovali mladog Fabija Silvu iz Porta za 40 mililona evra.

Na pozajmicu je iz Porta stigao Vitinja, klub su napustili Diogo Žota (Liverpul, 45 miliona evra) i pomenuti Met Doerti (17 miilona evra), dok je na račun Vulvsa legao i novac za Eldera Koštu od Lids junajteda (18 miliona evra).
Zadovoljni su i u Barsi, prodaja Portugalca će im biti od velikog značaju u sređivanju finansija, a svakako je Roberto prvi izbor Ronalda Kumana za mesto uz desnu aut liniju u odbrani.

Očekuje se ipak da Katalonci dovedu i novog desnog beka, sinoć se pojavila informacija da Seržinjo Dest ipak stiže na "Kamp Nou" umesto u Bajern, videćemo kako će se priča oko američkog reprezentativca završiti.

Vulverhempton bi mogao da angažuje još jedno sjajno pojačanje do kraja prelaznog roka, više u nastavku.

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke