Zvanično - Peroti u Romi

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 01.02.2016.
19:12
Izvor: Sportske.net

Argentinac predstavljen na 'Olimpiku' i trebalo bi da bude veliko pojačanje 'Đalorosa' u borbi za izlazak na evroscenu.

Beta/AP Photo/Tano Pecoraro
Beta/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

Dijego Peroti je stigao u Romu iz Đenove, dogovorena je pozajmica do kraja juna 2017. godine uz pravo otkupa po ceni od 9 miliona evra u svakom trenutku dok ona traje. Đenovi pripada milion evra za pojamicu do kraja tekuće sezone.

"Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri. Čast mi je što dolazim u tako veliki klub kao što je Roma." rekao je Peroti na predstavljanju.

Ovaj 27-godišnji fudbaler je ponikao u akademiji Boke Juniors, ali je ime izgradio igrajući za Deportivo Moron.

Sevilja ga je dovela 2007. godine, sedam sezona je proveo na 'Pishuanu' s tim što je jednu proveo na pozajmici u svojoj Boki.

U Đenovu je stigao 2014. godine i odigrao 40-ak utakmica za 'Grifone' postigavši pet golova.

Upisao je i dva nastupa za retepreznaciju Argentine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markos
Tuesday, 02.02.2016
00:12

Dobar igrac,za klasu bolji od Falkea i Iturbea...

avatar
juventino
Monday, 01.02.2016
23:12

Roma ima najgluplju transfer politiku..dovodi samo krila i napadace a pri tom im odbrana shuplja..posebno bekovi.nnSve su to solidni igraci koji bi u najboljem slucaju sjedili na klupi u juventusu, osim par izuzetaka kao sto su radja i pjanic.

avatar
Alex DeLarge
Monday, 08.02.2016
00:20

Roma ima transfer politiku koja ide uz njene mogucnosti... Oni sebi ne mogu da dozvole da se ponasaju kao Juventus, moraju da afirmisu igrace i da ih posle prodaju. Recimo sad bi imali tandem Benatia-Markinjos. Ne znam ko to ocekuje od Rome da bude kao Juventus? Moze li Sevilja da se trka sa Barselonom? Sta vise Roma ima odlicnu transfer politiku jer retko masi kao sa Iturbeom, a cesto pogadja kao sa Markinjosom. Niangolan i Pjanic bi glat igrali u Juventusu, mada nisam siguran ni kome bi to Salah rejao klupu. Vezni red vam je dosta slabiji nego prosle godine, ma sta ko pricao. U Seriji A se to i ne primecuje toliko, ali u Evropi se itekako videlo, nemavise toliko klase, sad se vise svodi na trku i snagu sto ne prolazi kod jakih ekipa...