Zvanično - Montoja u Interu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.07.2015.
18:59
Izvor: Sportske.net

Španski fudbaler Martin Montoja ozvaničio je u petak transfer u Inter za koji će u narednih godinu dana nastupati kao pozajmljen igrač Barselone.

inter.it
inter.it

Povezane vesti

Desni bek Barselone Martin Montoja (24) ozvaničio je u petak saradnju sa Interom za koji će u narednih godinu dana nastupati kao pozajmljen igrač šampiona Španije.

Na zvaničnom sajtu italijanskog velikana saopšteno je da Martin Montoja stiže na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Defanzivac Barselone u četvrtak je obavio medicinske preglede a u petak je ozvaničio saradnju sa Interom u prisustvu najviših zvaničnika kluba.

Martin Montoja do sada je osvojio devet trofeja na klupskom i reprezentativnom nivou a samo u prethodnoj sezoni sa Barselonom je osvojio "triplu krunu".

Svi u Interu Špancu su poželeli dobrodošlicu a od partija Martina Montoje zavisi hoće li "Neroazuri" na kraju sezone isplatiti Barseloni dogovoreno obeštećenje kako bi desnog beka dobili "za stalno".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ppera 1
Friday, 03.07.2015
20:25

Ja sam mislio da je prodat. A zašto su ga pozajmili sa mogućnošću otkupa umesto da su stavili sa obavezom otkupa?

avatar
Real-an
Saturday, 04.07.2015
10:33

Pa jer nisu ludi toliko ovi iz intera ,imaju i oni malo mozga...

avatar
Brat Rodrigoo
Friday, 03.07.2015
19:26

Ajde jos krilni igrac, po mogucnosti dva(Salah i Joveta), mozda i jos jedan vezni, Mario Suarez se pominje najvise, mada ja nijesam za njegovo dovodjenje, i to je to sto se dolazaka tice. Dugo je ljeto, ali treba se sve to u narednih 10-ak dana zavrsiti, kako bi Mancini imao komplet ekipu za pripreme i da bi igraci imali sto vise vremena da se uigraju. Naravno i odlasci mnogih igraca su podrazumjevaju, prije svega Andreoli, Nagatomo, Guarin(nadam se), Ranokija ili Zuan, rijesit se igraca kojima su pozajmice istekle(Skeloto, Biradji, Taider..), a klub su vec napustili Kapanjaro, Dzonatan, Obi, Kuzma, Felipe. Uprava radi dobar posao, glavni igraci ce da se zadrze, dovedeni su novi odlicni igraci i konacno posle nekoliko sezona ima se razloga za optimizmom. Forza INTER!

avatar
Friday, 03.07.2015
19:07

Kolino ja znam pozajmica je na dvije godine uz mogucnost otkupa.

avatar
joefcb
Friday, 03.07.2015
20:19

Na godinu dana je pozajmica, uz mogucnost produzenja za jos jednu ukoliko skupi odredjen broj nastupa. A ako skupi tad ce Inter imati pravo otkupa igraca.