ZVANIČNO: Mendeš doveo kapitalno pojačanje novajliji u Premijer ligi!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 24.07.2018.
20:35
Izvor: Sportske.net

"Vukovi" prave konkurentan tim.

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Novi član Premijer lige se ozbiljno pojačava - Portugalcima!

Poznato je da čuveni menader Žorž Mendeš "vedri i oblači" u Vulverhemptonu, sada je uspeo da im dovede dokazanog fudbalera.
U pitanju je Žoao Mutinjo, sada već bivši fudbaler Monaka potpisao je dvogodišnji ugovor čiji detalji nisu poznati.

Veruje se da su u Kneževini zaradili pet miliona funti na osnovu ove prodaje, a "Vukovi" su dobili kapitalno pojačanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AS7
Tuesday, 24.07.2018
20:47

Nikad bolje novajlije (Fulham,Wolwerhampton).Imaju timove za sredinu tabele dok je Cardif po meni glavni kandidat za ispadanje iz PL.

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 24.07.2018
20:46

Sta ti je Premijer liga... ekipa koja je do juce igrala drugu ligu dovede igraca koji je donjuce bio jedan od najbitnijih u vicesampionu Francuske.🤭 Ne radi se tu o parama, vec PL i uopste engleski fudbal imaju taj neki poseban vajb, neku posebnu draz. Ne zanima me koja je liga jaca i odakle dolaze najjaci timovi, ne govorim o tome. Govorim o tome da jedini fudbal koji gledam na tv-u jeste engleski fudbal. Od ostalih liga gledam samo derbije- i verujem da isto to radi i velika vecina ljubitelja fudbala. Zanimljivije mi je 100 puta da gledam Burnley vs Watford nego Valencia vs Atletico Madrid- zasto, ne znam ni sam. Neobjasnjivo je to nesto sto sa sobom nosi Premijer liga 🤭🤷‍♂️

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 24.07.2018
23:54

Ocigledno nemas pojma. Sampa, Fiorentina i Atalanta bi pogazili pola PL lige potpisujem!!!! Atalanta je Everton prosle godine ucila fudbalu, (1:5) i (3:0) sto se drugog rezultata tice sem golmana igrala je cela ekipa. Engleski fudbal je samo brzi i fizicki jaci, dok Spanski i Italijanski je mnogo kvalitetniji, ali mnogo!

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 25.07.2018
15:36

CONSIGLIERE 1927@ Dakle , pod jedan, nije pristojno coveku reci “nemas pojma” samo zato jer je izrazio svoj stavi i misljenje a da protom nikog nije uvredio. Pod dva, jos je nepristojnije tako nesto reci coveku na komentar koji cak nisi ni procitao niti u potpunosti razumeo. Dakle gde si ti video da sam ja govorio o tome da je PL jaca i bolja od neke druge lige? Gde sam ja govorio da su engleski timovi jaci od italijanskih, spanskih i drugih. Cak sam i lepo, kao covek napisao “ne zanima me koja je liga jaca i odakle dolaze najjaci timovi, ne govorim o tome”, i ti i pored toga dolazis i kazes mi da nemam pojma, engleski fudbal se igra na snagu, italijanski timovi su jaci, italijanski fudbal je kvalitetniji? Pa cak i da jeste... ko je uopste govorio o tome? Ja svakako ne. Rekao sam da mi je PL zanimljivija za gledanje i da bih pre gledao West bromwich albion vs Everton nego Inter vs Milan. Sta ti tu nije jasno?

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 24.07.2018
23:57

Veruj mi da dolaze zbog para. Pa ovaj Mendes sam vodi Vulse, dovodi sve igrace kojima je on menadzer.