Zvanično! Liverpul prodao golmana, dva kandidata za zamenu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.08.2019.
08:55
Izvor: Sportske.net

Do četvrtak će Jirgen Klop morati da dovede čuvara mreže...

Beta/AP Photo/ Peter Byrne/PA
Beta/AP Photo/ Peter Byrne/PA

Povezane vesti

Liverpul je inkasirao oko sedam miliona evra za svog rezervnog golmana. Simon Minjole, reprezentativac Belgije je želeo da brani, rekao je to još na početku priprema, pored Alisona nema nikakvu šansu.

Na kraju, klub ga je prodao Brižu, pa će čovek sa preko 200 nastupa za Redse i posle gotovo deceniju u PL, ponovo braniti u domovini gde je, pre odlaska u Sanderlend 100 puta čuvao mrežu kluba iz rodnog grada, Sent Trojdena.

Klub Briž je tako doveo pojačanje, a Liverpulu ostaje do četvrtka da nađe zamenu.

Za sada su, prema informacijama iz Engleske, dva imena u igru, jedno je Aleks MekKarti iz Sautemptona koji se ranije pominjao i koji je prošle godine debitovao za Englesku, drugo Adrijan, iskusni čuvar mreže Vest Hema koji je slobodan, istekao mu je ugovor, prošle sezone nije ni branio, Fabijanski je stajao na golu svih 38 mečeva u PL.

Videćemo šta će u narednih par dana odlučiti Klop, mora da dovede rezervu Alisonu Bekeru, traži iskusnog čuvara mreže koji će prihvatiti da sedi na klupi i eventualno brani u nekom od domaćih kupova, odnosno manje bitnim utakmicama.

Minjole je prošle godine branio samo dva puta, nije nastupio nijednom u šampionatu, niti Ligi šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Monday, 05.08.2019
11:16

Nisam ocekivao ovaj iznenadni odlazak, cak je Klop rekao da ce ostati, verovatno ke video da nece dobiti ni minutu na terenu i odleprsao. Uvek se trudio i davao svoj maksimum, ali nikad nije bio golman za Liverpul. Adrian ce verovatno doci kao zamena.

avatar
Kibox
Monday, 05.08.2019
10:52

Držali ga godinama na golu, sad ga prodaše kao najnebitnijeg ikada za 7 miliona. Bolje ikad nego nikad