Zvanično - Lion predstavio i šesto letnje pojačanje

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.07.2017.
15:37
Izvor: Sportske.net

Liga 1 će biti paklena naredne sezone.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Monako je pametnim poslovanjem izbio na vrh francuskog fudbala, Pari sen Žermen je i dalje jedan od najboljih evropskih klubova, Nica je minule sezone prijatno iznenadila, a Olimpik Marsej planira naredne sezone da poremeti planove svima u francuskom šampionatu.

Ozbiljno se radi i u redovima Olimpik Liona, prodali su dva najbitnija igrača, Lakazeta (Arsenal) i Tolisoa (Bajern), ali su angažovali i šest novih pojačanja.

Stigli su u redove Liona Bertran Traore (Čelsi), Marijano Dijaz (Real Madrid), Frelan Mendi (Avr), Marsal (Benfika) i Keni Tete (Ajaks), a sada je ozvaničeno i šesto letnje pojačanje.

Pojačana je odbrana, kako je u klub stigao iskusni Brazilac Marselo (30).

On dolazi iz redova Bešiktaša, plaćen je oko devet miliona evra.

Karijeru je počeo u Santosu, 2008. se preselio u Evropu, kako je obukao dres Visle iz Krakova. Nakon dve godine u Poljskoj, seli se u PSV Ajndhoven, da bi nakon tri godine u Holandiji pojačao nemački Hanover. Minulog leta je došao na pozajmicu u turski Bešiktaš, činio je štoperski tandem sa Duškom Tošićem, a u februaru je turski klub i otkupio njegov ugovor.

Ipak, nakon godinu dana u Istanbulu u osvojene titule sa "Orlovima", pojačao je Olimpik Lion.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sporske me ugasile
Wednesday, 12.07.2017
15:49

Ovo mi lici na nekadasnje poslovanje Liverpula. Prodaju za velike pare najbolje igrace i onda kupuju neke nedokazane fudbalere ili one koji nikad nisu nista posebno uradili.

avatar
Vlada Canada
Wednesday, 12.07.2017
15:42

Izuzetno kvalitetna liga...

avatar
R E V O L T
Wednesday, 12.07.2017
15:40

Braca Ghezzal su vidjena u Casi Milan. Rachid Ghezzal je povezivan sa Milanom ovog leta, on je slobodan igrac nakon sto je ugovor sa Lyonom raskinut. #AntoVitiello