Zvanično, Kolarov dobio sjajno društvo iz Londona!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 25.08.2020.
18:32
Izvor: Sportske.net

Stigao je.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Kao što je bilo i najavljeno, Pedro Rodrigez je novi igrač Rome.

Bivši fudbaler Barselone se ovog leta rastao sa Čelsijem, istekao mu je ugovor sa klubom iz Londona, veliki broj klubova je pokazao interesovanje za njegove usluge, na kraju je "Vučica" odnela pobedu.

Sa klubom iz Rima je parafirao dvogodišnju saradnju, uz opciju da produži ugovor na još godinu dana.

Novi saigrač Aleksandra Kolarova i prvo pojačanje Rome za narednu sezonu postao je na insistiranje trenera Paula Fonseke.

Nema sumnje da će biti veliko pojačanje za Rimljane, koji sa novim vlasnikom Denom Fridkinom imaju velike ambicije.

Roma mu je treći klub u karijeri, nakon Barse i Čelsija, sa kojima je osvojio pregršt trofeja, pet titula u Španiji, jedno u Engleskoj, kao i tri u Ligi šampiona sa "Blaugranom" i jedan u Ligi Evrope sa "Plavcima".

Za reprezentaciju Španije upisao 65 nastupa i postigao 17 golova, osvojio je sa "Furijom" Svetsko prvenstvo 2010. godine i Evropsko dve godine kasnije.

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 25.08.2020
22:02

Sa srecom Pedru majstoru pomoci ce Romi to je sigurno jer jos ima klase u njemu.Ipak je ispao gospodin nakon 5 godina u Celziju otisao je u drugu ligu a ne za Arsenal,Junajted Tottenham neki klub u Engleskoj kao sto su neki radili medju kojima i Willian sada iako doprinos Pedra spram Williana u Celziju je bio znatno veci .