Zvanično - Juve potpisao trećeg Velšanina u istoriji za rekordan novac!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 11.02.2019.
20:27
Izvor: Sportske.net

Stigla je i potvrda od kluba iz Torina.

store.juventus.com
store.juventus.com

Povezane vesti

Ono što smo danas preneli, dobilo je i zvaničnu potvrdu, Eron Remzi je potpisao predugovor sa Juventusom i od prvog jula tekuće godine postaće igrač "Bjankonera".

Velšanin je 11 godina proveo u Arsenalu, stigao je u Severni London iz Kardifa za oko pet miliona evra, a sada će napustiti "Emirejts" kao slobodan igrač.

Juve će za registraciju igrača morati da plati 3,7 miliona evra, za to imaju rok do 10. jula 2019. godine, a OVDE pročitajte i koliko će Remzi zarađivati u Torinu, mnogi su iznenađeni rekordnim ugovorom koji je uprava "Stare dame" ponudila Velšaninu.

Do danas je Remzi upisao 256 nastupa u Premijer ligi za "Tobdžije", postigao je 38 golova u elitnom engleskom rangu.

Na sajtu Juvea navode i da popularni "Rambo" ima veliko iskustvo i iz evropskih takmičenja, kako je u Ligi šampiona nastupio u 43 navrata, postigavši osam golova i upisavši četiri asistencije.

"Stara dama" se pohvalila i činjenicom da je Remzi upisao 58 nastupa za reprezentaciju Velsa, sa kojom je igrao polufinale Evropskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine, a kasnije je bio uvršten i u najboljih tim turnira.

Ovaj 28-godišnjak će biti i treći fudbaler iz Velsa koji je obukao crno-beli dres, nakon Džona Čarlsa i Jana Raša.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tomi selbi
Tuesday, 12.02.2019
12:05

Bez obzira na to sto dolazi kao free agent, ova plata moze biti samo bruto. Jer necemo se lagati, Remzi nije vrhunski igrac, cak se pitam da li je bolji od Kedire.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 11.02.2019
23:30

Nisam previse odusevljen , ali sta je tu je ! Treba nam jedna klasa na sredini i konacno Kedira moze da ide

avatar
MarioJ
Monday, 11.02.2019
22:23

Dugo pratim fudbal i pamtim Remzija kad je debitovao za Arsenal. Na trenutak je jednu sezonu odigrao na nivou vrhunskog igrača a sve ostalo ništa posebno. Karijera obilježena povredama i promjenama u formi. Nije sastavio ni jednu sezonu u kontinuitetu bez povrede niti cijelu niti veći dio sezone na vrhunskom nivou. Tokom karijere ni sa Arsenalom nije imao zabiljezenih uspjeha u smislu osvajanja trofeja. Ukratko ne vidim ga kao igraca koji može unaprijediti igru Juventusa. Uvjeren sam da će njegova plata od 10 miliona evra čime postaje najplaćeniji poslije Ronalda izazvati nezadovoljstvo u svlačionici. Plačeniji od jednog Pajnića koji je ključni igrač i mozak Juventusa i Dibale koji je jedan od ključnih igrača u osvajanju trofeja posljednjih 4 godine?!

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 12.02.2019
00:10

Juve moze da napravi problem zbog silne zelje da osvoje LS. Doveli su Ronalda koji igru nista nije unapredio,tek treba da se pokaze u LS al zasad Juve ne igra nista bolje u odnosu na prethodnih par godina. Za Remzija si sve lepo napisao,pitanje je koliko on moze da unapredi Juve. Jos ako dovedu Marsela,imace par bitnih igraca u godinama i vrlo brzo ce morati da im nadju zamene. LS ce morati da osvoje kroz dve godine po meni,posle sledi podmladjivanje i rekonstrukcija tima i ni Serija A nece biti zagarantovana kao sad. I ovo je odlicno sto su osvajali al za LS mogu da izvise.

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 12.02.2019
04:33

Secas li se Remzija protov Barselone u prvom mecu 2011.? Inace je te sezone Barsa osvojila LS.