ZVANIČNO - Junajted potvrdio prvo zimsko pojačanje!

Autor: Beta Beta
četvrtak 07.01.2021.
19:05
Izvor: Beta, Sportske.net

Ono što je jesenas započeto, sada je i definitivno realizovano.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbaler Atalante Amad Dialo od danas je novi igrač Mančester junajteda, potvrdio je klub sa Old Traforda.

Osamnaestogodišnji napadač iz Obale Slonovače, potpisao je ugovor do 2025. godine, uz mogućnost da saradnja bude nastavljena još sezonu.

Dialo je u Atalantu stigao 2015. godine, a za prvi tim je debitovao četiri godine kasnije, i od tada je upisao pet nastupa i postigao jedan gol za tim iz Bergama.

On će na Old Traford stići kada mu bude odobrena viza, a transfer je dogovoren još u oktobru, kada je Junajted pristao da plati za 21 milion evra i još potencijalnih 20 miliona na ime različitih bonusa.

''Mančester junajted sa zadovoljstvom obaveštava da je finalizirao detalje prelaska Amad Dijaloa iz Atalante. Krilni igrač iz Obale Slonovače je potpisao ugovor do juna 2025. godine sa opcijom produženja za još godinu dana.

Kada je postignut dogovor između klubova, petog oktobra, poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, ostalo je da se medicinske, radne dozvole i ostali lični uslovi preciziraju'', navodi se u saopštenju Mančester junajteda.
-
Baner 5
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 08.01.2021
00:52

Bravo Atalanta !!!

avatar
Solskjerove bebe
Thursday, 07.01.2021
21:29

Neko kupuje najbolje talente neko ne moze prosjecong igraca zardzati.

avatar
Nerealno realan
Thursday, 07.01.2021
20:21

Strava! Po onome sto sam video na youtube-u mali je ubica! Ako se bude lepo radilo sa njim, a to je itekako moguce u Mancesteru, kupili smo strasnog igraca za buducnost!