Zvanično - Još jedan Španac u Arsenalu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 29.01.2020.
15:04
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" pazarile po prvi put par dana pred zatvaranje pijace.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Oglasio se Arsenal, Mikel Arteta je dobio prvo pojačanje.

Naime, kao što je i najavljeno, novi fudbaler "Tobdžija" je španski internacionalac Pablo Mari.

On je u klub stigao iz Flamenga na pozajmicu do kraja sezone sa pravom otkupa.

Mari je jedan deo karijere proveo u Mančester sitiju, ali nije dobio pravu priliku na "Etihadu".

U Flamengu je u prethodnih godinu dana pružao sjajne partije, upisao je 30 nastupa i postigao tri pogotka za klub iz Rija, sa kojim je osvojio brazilsku Seriju A i Kopa Libertadores.

Tako je uprava ispunila želju svom novom treneru, koji je tražio levonogog štopera pred nastavak ove turbulentne sezone za ekipu iz Severnog Londona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Wednesday, 29.01.2020
16:26

Od ovog igrača niko ne očekuje previše, a takvi uvek budu odlični u Arsenalu, pa se nadam da će i s njim to biti slučaj. Još veznjak neki makar za rotaciju, jer teško da možeš gore naći od pojedinih panjeva koji su i dalje kod nas, a ni sami ne znaju kako. COYG!

avatar
JC\'90
Wednesday, 29.01.2020
16:50

Realni niko nista ne ocekuje ali to je prosek. Mozda dobro igra ali to nije dovoljno. Arsenalu trebaju stoperi tipa Upamekano, Konate, veznjaci na primer Soumare, Kamaviga... mladi a vec sa iskustvom, sa konstantnom minutazom. Dok ne pocnu takve igrace da dovode nista nece da naprave.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Wednesday, 29.01.2020
20:37

Razumem ja šta ti hoćeš da kažeš i to je na mestu, ali ja komentarišem konkretno onog igrača kojeg dovedu. Sve što si rekao je ispravno, ali ja sam davno prestao da pišem šta Arsenalu treba, jer sa ovakvim vlasnikom to se neće desiti. Sve igrače koji su dugo godina u klubu i koji su bili DNK kluba, makar to bio Wilshere, Walcott, Ramsey, Gibbs, Cembrlejn, su prodali i to je kraj za klub (za sad). Isto je sa Junajtedom, isto je sa Celsijem. Vidim neke nove klince u Arsenalu, pre svega tu mislim na Najlsa, Saku,Nelsona, Viloka. Martinelli je doveden mlad i zaista je ogroman potencijal ( da ne budem baš pristrasan, pa da ga nahvalim još, a i otiće od očiju). Tako da sam misljenja da, ako se s njima bude lepo radilo i bude se pratila neka vizija, a mislim da je Arteta ima, onda može nešto biti. Isto mislim i za Chelsea i za Junajted i nadam se tome najiskrenije, ali najbolje želim mom Arsenalu ! COYG!

avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 29.01.2020
16:16

Bas ce se usrecit u pm