Zvanično - Jedan od najboljih strelaca Mundijala u Valensiji!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 14.08.2018.
17:15
Izvor: Sportske.net

"Slepi miševi" se ne šale.

EPA/GEORGIOS KEFALAS
EPA/GEORGIOS KEFALAS

Povezane vesti

U samo par dana, Valensija je predstavila i treće pojačanje.

Nakon Mišija Batšuaija (Čelsi, pozajmica) i Kevina Gameira (Atletiko Madrid), na "Mestalju" je stigao i ruski reprezentativac Denis Čerišev.

Valensija je postigla dogovor sa Viljarealom, u pitanju je pozajmica do kraja sezone, pa se u narednim danima očekuje i zvanično predstavljanje Čeriševa u novim bojama.

Bivši igrač madridskog Reala je svojevremeno već igrao na "Mestalji", kada je 2016. godine igrao takođe na pozajmici u ovom klubu.

Rus će tako postati osmo pojačanje "Slepih miševa" ovog leta, kako su pre njega i pomenutog dvojca Batšuaji - Gameiro, stigli i Žofri Kondogbija (Inter, 25 miliona evra), Muktar Dijakabi (Lion, 15 miliona evra), Kristijano Pićini (Sporting, osam miliona evra), Danijel Vas (Selta, šest miliona evra), kao i Uroš Račić iz Crvene Zvezde, koji je plaćen oko 2,2 miliona evra.

Klub su napustili Žoao Kanselo (Juventus), Martin Montoja (Brajton), Nemanja Maksimović (Hetafe), Fabijan Oreljana (Eibar), Zakarija Bakali (Anderleht), kao i Nani (Sporting) i Načo Vidal (Osasuna) koji su ostali bez ugovora, dok je na pozajmicu poslat Alvaro Medran (Rajo Valjekano).



 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke