Zvanično je - Otvoren "slučaj Dibala", navijači se nadaju samo jednom rešenju!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 09.09.2018.
11:08
Izvor: Sportske.net

Sve što se dešava dokaz je da "La Hoja" predstavlja na neki način višak u napadu, tim pre što neki potezi kluba ukazuju da imaju druge prioritete. Najveći se zna, na tome i dalje rade, a sam Dibala je izgubio strpljenje.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, otvoren je slučaj "Dibala".

Argentinac se nije pojavio na vreme na pripremama reprezentacije, otkriveno je da je morao na suđenje, spor sa bivšim agentom Trulzijem traje već godinu dana, dao mu je otkaz kako bi rođenog brata promovisao u menadžera, pa sada eks-agent traži odštetu.

Dibala će teško biti starter u Argentini, ali je veći problem Juventus.

Posle prva tri kola jasno je, teško će do mesta startera, pre svega jer se pokazalo da su male šanse da zaigra u tandemu sa Ronaldom, Mandžukić je neprikosnoven, a kada Daglas Košta bude ušao u formu, 4-3-3 će sigurno biti sistem na kome će Alegri insistirati. Treba pomenuti i Bernadeskija koji je pokazao svu raskoš talenta i sigurno u ovom trenutku ima bolje pozicije kod Alegrija od Dibale.

"Alegri će ubiti Dibalu, uništiće veliki talenat", grmi Điđi Maifredi koji je neuspešno trenirao Juve krajem osamdesetih.

Ali, čini se da za Argentinca zaista nema mesta, da ne može da se uklopi u formaciju, ali i da želi da ode.

Pominjan je Real, ali Juventus neće sigurno ispustiti šansu, ne samo da zaradi novac već i da traži nekog igrača zauzvrat.

Najbolja ideja za Marotu i Alegrija je, pogađate, Pol Pogba. Oni ne odustaju rade sa Rajolom na tom transferu, nije sporna ni želja Francuza. Pogba će biti dočekan kao heroj u novembru na "Alijancu" od strane navijača Juventusa, a "Bjankoneri" će učiniti sve da on ili u januaru ili sledećeg leta ponovo obuče dres šampiona Italije.

Da li bi Dibala mogao da bude deo sporazuma?

To je teško pitanje, Murinjo ima druge mete, ali i sama Murinjova pozicija nije baš najbolja. Juve bi mogao da proda Dibalu i Aleksa Sandra, da novac uloži u Pogbu i tako stvori strašan tim, odnosno zatvori slagalicu, procenjuje se da je Francuz jedino što nedostaje timu. O marketinškom bumu koji bi doneo povratak Pogbe ne treba pričati.

Šta će se desiti ostaje da vidimo, Alegri je rekao da je Dibali potrebno vreme, ali je Argentinac nezadovoljan bio je i prošle sezone kada u ekipi nije bilo Ronalda na hlađenju.

Sam podatak da Juventus namerava da Mandžukiću ponudi ugovor do kraja karijere, pokazuje da je on u ovom trenutku najvažniji igrač ekipe i da će "La Hoja" ostati u drugom planu jer jasno Ronaldovo mesto je neupitno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Mandic
Sunday, 09.09.2018
15:34

Zvuci nerealno i ne verujem da ce se desiti ali se setim Dibale u dresu Arsenala ciji je fan... Arsenal ima top napad pa ne verujem da ce traziti jos jednog... njima vise fali krilo kao i kompletna odbrana.. al veruem da bi decko iza Lakazetea sa Aubom i Mikijem na krilima bio ludilo iz snova... a lepo ozila da in posaljemo i taman bi svi bili srecni jer je to najbolji saigrac Ronaldu ikada to je on izjavio... nije lose za razmisljati... :) Sportski pozz

avatar
Uncle Fester
Sunday, 09.09.2018
12:12

Izgleda da ce Leonardo i Marita opet sledece ljeto poslovati - vracamo im Higuaina i nesto para za Dybalu hehehheh

avatar
Mangus
Sunday, 09.09.2018
11:47

Razumljivo. Uz svo postovanje z atalenat, ja bih radije imao mandzuku nego dibalu u timu. za njega mogy uzeti 120,140 miliona i eto pogbe

avatar
Marchisio8
Sunday, 09.09.2018
11:22

Значи Сандро и Дибала за Погбу? Па само Дибала вриједи више од Погбе,а за Сандра је нуђено 50 милиона,тако да не знам на којем телевизору ће отићи два за једног.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 09.09.2018
11:20

Mandzukic je moj brat , ali da on ima prednost ispred Dibala , pa i Pipita ... Jedino je Max toliko genijalan , pa igrac kao Dibala da bude problem ! Covek ima Ferrari , a jos 'se vozi' u FIAT ...Sreca , pa na kraju sezone on odlazi , na ovaj ili onaj nacin ( sa ili bez LP ) ...

avatar
Miletaaaaa
Tuesday, 11.09.2018
09:08

Uz duzno postovanje..al taj Max je s FIAT-om neprikosnoven i msm da mu je samo Ronaldo falio za konacan napad na LP. Bez obzira koliko je Dybala dobar ili nije dobar igrac,Max je dosad vukao najbolje poteze...