Zvanično - Interu bio loš, za "Čekićare" će biti ogromno pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
petak 26.01.2018.
17:21
Izvor: Sportske.net

Saga je gotova, vezista konačno u Premijer ligi.

whufc.com
whufc.com

Povezane vesti

Kao što je prethodnih dana i najavljivano, Žoao Mario će do kraja sezone nositi dres Vest Hema.

Ovaj 25-godišnji fudbaler stiže u London iz milanskog Intera, koji ga je pre godinu i po dana doveo za oko 40 miliona funti.

Omladinsku karijeru je počeo u Portu, nakon dve godine se preselio u Sporting kao 11-godišnjak. U prvom timu "Lavova" debitovao je u grupnoj fazi Lige Evrope 2011. godine protiv Lacija.

Stigao je u Inter uz puno pompe, kao novopečeni prvak Evrope, kako je prethodno leta 2016. godine osvojio Evropsko prvenstvo u Francuskoj sa reprezentacijom Portugalije.

Nije se ipak snašao na "Meaci", u prvoj sezoni je upisao 32 nastupa postigao tri gola, a ove sezone je u 14 navrata poneo dres "Neroazura".

Spaleti nije previše računao na njegove usluge, pa je uprava rešila da ga se otarasi u tekućem prelaznom roku, odbio je Votford i na kraju pojačao redove Vest Hema.

U ekipu Dejvida Mojesa stigao je na pozajmicu do kraja sezone, a u zvaničnom saopštenju nije precizirano da li će "Čekićari" po isteku kratkoročne saradnje moći da otkupe njegov ugovor od Intera za dogovorenu svotu novca.

Mario će u novom klubu nositi dres sa brojem 18.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Besplatan_tehnicki
Saturday, 27.01.2018
04:09

Samo sto dalje od Intera i da sad malo tamo masis sa pola metra

avatar
Brat Rodrigoo
Friday, 26.01.2018
19:24

Interu je bio beskoristan, nije opravdao uložene pare, a daleko od toga da nije dobio šansu i da ga je Inter ukopao kako neki govore. Sad su na potezu Sabatini i Ausilio, dako završe Pastorea. Žoau sve najbolje i da ga VH otkupi.

avatar
amigo999
Friday, 26.01.2018
18:30

Tehnicki dobar igrac...Jako len, ne voli da trci...ali ga mozda u West Hamu trpe da glumi Maradonu....Ipak je on dobar igrac...