Zvanično - Granovskaja počela razgovore sa još trojicom pojačanja, pa ovo će biti Čelsijevo leto iz snova!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.07.2020.
11:21
Izvor: Sportske.net

Ako budu uspeli u namerama, a Lampard ima podršku kluba jer se dokazao, Čelsi će imati strašan tim!

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Čelsi ne staje, očigledno da Lampard ima puno poverenje Romana Abramoviča, posle Zijeha i Vernera planiraju se tri nova pojačanja.

Pisali smo već, pregovori su u toku, posle suspenzije transfera prošlog leta i tihog januara, Lamps je podmladio ekipu i sada će biti nagrađen verovatno najboljim prelaznim rokom "Plavaca" u novijoj istoriji.

Priča se da dogovor oko Haverca postoji, naime, Rudi Feler je potvrdio da posle neuspeha u trci za Ligu šampiona talentovani Nemac može da ode, ako neko, čitaj Čelsi, plati željenu cenu. Bajern tvrdi da neće to učiniti, u pitanju je oko 80 miliona evra i čini se da Lampard insistira na ovom transferu.

Pojavile su se kritike da previše razmišlja o ofanzivi, ali klub gleda napred, trenutno traju konsultacije, iz kluba su to potvrdili oko dovođenja štopera, u pitanju je Pau Tores iz Viljareala, visoki defanzivac koji će pomoći pre svega u skoku gde Lampard ima veliki problem sa loptama sa strane. Njegova klauzula je 50 miliona i Marina Granovskaja razmišlja da je plati.

Ni to nije sve, čeka se prodaja Emersona Palmijerija Interu, kako bi krenuo napad na Bena Čilvela iz Lestera, sjajnog levog beka koji će biti prilično skup, najmanje 60 ili 70 miliona. Ali, Čelsi planira da proda nekoga od štopera, najverovatnije Zumu, a sredstva će biti skupljena i od odlaska Rosa Barklija, najverovatnije u Vest Hem, dok ni Bačuaji, neže ostati. Pedro je već igrač Rome, ali Vilijan je odbio ponude iz Kine, Lampard ga ubeđuje da potpiše novi ugovor, na dve godine, koliko mu nudi klub. Hoće li uspeti da ga uveri videćemo, ali i to bi bilo ogromno pojačanje da jedan od kapitena ostane.

baner


I dalje se priča o Kepi, Sevilja i Valensija ga žele na pozajmicu, Lampard hoće da reši slabost u skoku i kod prekida, treba mu i viši štoper, ali i viši golman. Pričalo se o Areoli, ali i Frejzeru Forsteru, veteranu iz Seltika koji je viši od dva metra.

Kepa je od njega niži 15 centimetara i to je problem kada je rekordno pojačanje Čelsija i najskuplji golman sveta svih vremena u pitanju.

Lampard nije želeo da spekuliše, kaže da Baskijac ima ugovor na pet godina, ali problem ostaje, on jednostavno želi drugog čuvara mreže i sa uticajem koji ima u klubu mogao bi stvar da istera na čistac.

Ukoliko uspe u svojim planovima, jasno je, ovo će zaista biti prelazni rok iz snova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jamesdin
Sunday, 05.07.2020
08:17

40 miliona za Alabu, 40 i Zuma ili Kristensen za Upamekana, 80 za Haverca i to bi bilo to...

avatar
Carina_11303
Saturday, 04.07.2020
15:17

Kasiljas je golman od 1.82m. Kan je visi od Kepe 2 cm, pa nikad nisu bili ovako jadni. Ne mozes biti u Celsiju, a povrh svega i najskuplje placen golman u istoriji a da ti je procenat odbrana jedva iznad 50%. Svaki drugi sut u okvir gola Celsija je gol. Nema to veze sa visinom golmana.

avatar
Obican gradjanin
Saturday, 04.07.2020
12:48

Pa nece Frejzer da skače i glavom da izbija loptu, pa mu je potreban toliko visoko golman. Kepa ima sve predispozicije da bude dobar golman, ja mislim da će on ostati i naredne sezone, mlad je još uvek. Jedino se može uraditi kao sa Kurtoom, da se pusti na pozajmicu.

avatar
soru
Saturday, 04.07.2020
12:16

Sve u svemu, osim Harveca, za kog sumnjam da ce doci, nista specijalno

avatar
Dragojevic Andrija
Saturday, 04.07.2020
12:10

osnovno je CB da se dovede i LB moze alex telles iz porta jer bi bio oko 40tak mil sig ne vise dok ben cilvel 60 70mil jer je malo precenjen jer je englez i iz eng lige.. isto tako posle te dvije pozicije treba dovest haverca ili SMS iz lacija. e tek kad ova 3 pojacanja dodju moze se pricati da se kepa mijenja.. mozda cak i 2 CB dovesti ne bi skodilo. tiago silva recimo moze za 0 da se dovede da bude tu 2 sezone. :) mozda na kraju krajeva kao sto se pisalo da Rice iz WH dodje i bude prekomandovan na mjesto stopera. mali je vec kapiten u WH. :)

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 04.07.2020
11:55

Njma je potreban bolji trener, lampard je amater, ne zna kako da postavi odbranu, napadi jednolicni, ponavljaju iste greske, svaki korner je 50% sansa da prime gol, svako ubacivanje u 16 panika, lik nikad nije cuo za markaciju

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 05.07.2020
12:53

A bogami i onaj vas De Gea poceo da guta golove ko Pop Sarme....iako imate najskuplju odbranu u Evropu..

avatar
yboyka525
Saturday, 04.07.2020
11:40

Celsiju napred bas niko vise ne treba, pored pulisica, odoia, vernera, zijeha, zirua, abrahama, pa cak i maunt moze napred da obavlja zadatke, sredina isto prilicno sigurna i stabilna plus sr vratio laftus cik, mozda jedan igrac kao osvezenje. Ali pozadi im treba minimum 3 igraca. Levi bek pod obavezno, pogotovo ako ode emerson, stoper pod obavezno, i pod obavezno jedan stoper-desni bek tipa milenkovic. Azpija gaze godine, nisam siguran da onaj klinac dzejms moze da zablista... Stoperi trenutni su kriminal, iako su i kristensen i ridiger bili top potencijali, ili im fali u glavi ili dobar partner, tomori samo fizicki dobar igrac, nije to taj potencijal za ovakvu ekipu...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 04.07.2020
11:34

Kada vec daju 50 za tog nekog bolje da dovedu proverenog stopera za 80. Ostalo je cini mi se sve OK. Sto se tice Barklija,Zume,Emersona... to su prodaje dobre za klub jer imaju cenu i malo ce se sanirati potrosnja