Zvanično - Dva odlaska iz Čelsija

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 29.01.2018.
22:02
Izvor: Sportske.net

"Plavci" ostali bez dvojice fudbalera.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Kako je i zvanično objavljeno, Baba Rahman se vratio na pozajmicu u redove Šalkea.

Ovaj fudbaler iz Gane je u redove "Plavaca" stigao iz redova Augsburga leta 2015. godine. Nije se naigrao na "Staford Bridžu", a minulu sezonu je proveo u pravo na pozajmici u Gelzenkirhenu.

Sada se vraća u redove tima sa "Veltins arene", ali ovoga puta na pozajmicu u trajanju od godinu i po dana.

Rahman će ponovo nositi dres sa brojem 14, a kako mu ugovor sa "Plavcima" ističe 2020. godine, čini se da bi i nakon pozajmice fudbaler iz Gane mogao da ostane u redovima Šalkea, iako dva kluba nisu dogovorila cenu po kojoj bi nemački klub mogao da otkupi njegov ugovor od Čelsija, po isteku pozajmice.


Levi bek nije jedini fudbaler koji je danas napustio "Bridž", kako je na pozajmicu u redove škotskog šampiona Seltika stigao belgijski internacionalac Čarli Musonda.

Mladi fudbaler nije uspeo da se nametne Antoniju Konteu ove sezone, pa je uprava donela odluku da ga pošalje kod Brendana Rodžersa na kaljenje.

Poput Rahmana i Musonda će u novom klubu ostati u narednih godinu i po dana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 30.01.2018
00:27

Sramotno što se tiče Musonde, dečko nije ništa lošiji od Pedra, a može samo da napreduje. Al dobro, ovo bi svakako trebalo da mu pomogne da podigne svoju igru na sledeći nivo. Srećno Musonda, i da ne prođemo kao za de Bruynea i Salaha...

avatar
Monday, 29.01.2018
23:12

Super sto se tice Musonde. Ide kod dobrog trenera koji zna igrati i raditi sa mladim fudbalerima. Dalje ide u ligu koja je slicna PL i klubu koji igra Europu tako da ako ga zaobidju povrede on se vraca kao gotov fudbaler u Celsi i ako Bog da menja Pedra ili Vilijana. Sto se tice Babe Rahmana jednostavno nije kalibar za Celsi mada ruku na srce i nije imao sanse a nakon povrede on je gotov jednostavno. Jedna informacija od Di Marzia Celsi i Arsenal su dogovorili transfer Zirua sa BONUSIMA 17 mil.€ sto je pristupacna cena za takvog fudbalera. Iskreno ja sam zadovoljan jer on ce biti 2 ili 3 napadac a takav kao sidras je odlican! #CFC

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 30.01.2018
00:22
avatar
brekbaCh1
Wednesday, 31.01.2018
18:56

Ako nam je Ziru bomba, onda beda. Velika beda.

avatar
Tuesday, 30.01.2018
01:24