Zvanično - Dete Reala u Atletiku!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.06.2019.
13:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je ponikao u "kraljevskom" klubu karijeru nastavlja u komšiluku.

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

Kako je i zvanično obelodanjeno na sajtu madridskog Atletika, novi igrač te ekipe bi uskoro trebalo da ostane mladi španski internacionalac Markos Ljorente.

Vezista, koji može da igra i u odbrani, treba da prođe lekarske preglede, a nakon toga će staviti paraf na petogodišnji ugovor sa "Kolćonerosima".

Dva strane su postigle dogovor, "Jorgandžije" su navodno ponudile 40 miliona evra, a Real je sada zvanično prihvatio njihovu ponudu.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je ponikao u Realu, za prvi tim je debitovao 2015. godine, sezoni 2016/17 je proveo na pozajmici u Alavesu, gde je odigrao jako dobro, ali mu to nije kupilo ozbiljnije minuta u redovima "kraljevskog" kluba.

Nije bio u Zidanovim planovima, te je ponuda od 40 miliona došla kao poručena, Real nije pravio problem, Ljorente se seli u Atletiko.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ViniciusJR
Thursday, 20.06.2019
15:13

40 miliona za Ljorentea...odlicna prodaja.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 20.06.2019
14:01

Dobar igrac ali ovo je odlican novac...nek probaju jos da prodaju Lukasa,Bejla,Mariana,Thea i valjeha

avatar
Los Vikingos
Thursday, 20.06.2019
13:36

Odlicno poslovanje Reala, prodali su igraca po duplo skupljoj ceni, Ljorente se nije uklapao i sistem Zidanove filozofije, previse je mekan za defanzivnog veznog ali nadam se da ce u Atletiku da napreduje. I iskreno me raduju ove saradnje sa komsijama u poslednjim godinama.