Zvanično, Arsenal doveo najveće pojačanje!

Autor: Stefan Matić
utorak 09.07.2019.
22:57
Izvor: Sportske.net

Brazilac će pokušati da vrati svoj nekadašnji tim na staze uspeha.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

"Tobdžije" imaju sijaset problema u tekućem prelaznom reku, post Vengerova era nije krenula na bolje kako je očekivano. Klub iz Londona propušta Ligu šampiona naredne sezone što se itekako odražava na finansijske mogućnosti nekadašnjeg prvaka Engleske.

Deluje da i kada su imali novac na raspolaganju, čelnici Arsenala nisu uspevali da ga ulože u pametno ojačavanje postojećeg igračkog kadra. Donešena je i po mnogima najgora odluka koja sada za posledicu ima slabe finansije kluba, naravno govorimo o ugovoru Mesuta Ozila. Nemac od tada ne pruža ni slične partije kao nekada.

Danas je ipak lep dan za "Tobžije". U klub se vraća član "Nepobedivih", Brazilac Edu će od sada zauzeti mesto tehničkog direktora i tako uzeti na sebe veliku odgovornost kada se govori o narednim potezima engleskog kluba na transfer tržištu.

Edu će imati dužnosti nadgledanja rada trenera prvog tima, akademije, skautinga i dovođenja novih igrača. Brazilac je već odigrao važnu ulogu u dolasku svog sunarodnika Martinelija, "Tobdžije" se uzdaju u svog nekadašnjeg igrača da može uvesti red i mir po pitanju daljih akvizicija.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke