Zvanično - Ako ne možeš da ih pobediš, ti im se pridruži, Bajern doveo pojačanje iz Pariza!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 05.10.2020.
15:56
Izvor: Sportske.net

Iskusni fudbaler biće alternativa Robertu Levandovskom.

EPA-EFE/CUGNOT MATHIEU
EPA-EFE/CUGNOT MATHIEU

Povezane vesti

Nastavio je Bajern sa pojačanjima koje su svi već videli u Minhenu.

Doskorašnji član Pari Sen Žermena Erik Maksim Čupo-Moting postao je novi fudbaler aktuelnog prvaka Evrope sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Kamerunac ima 31 godinu, a u Bavarsku stiže kao slobodan igrač nakon što mu je ugovor sa Parižanima istekao.

Naravno, u napadu je neprikosnoven Robert Levandovski, ali nema sumnje da će Čupo-Moting dobiti svoje minute kao i u Francuskoj gde ima sasvim pristojan učinak.

Biće ovo veliki povratak u zemlju u kojoj je rođen, iskusni fudbaler je rođen i ponikao u Hamburgu, da bi nakon toga nastupao i za Nirnberg, Majnc, Šalke i Stouk pre nego što je 2018. godine na iznenađenje mnogih pojačao "svece".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Monday, 05.10.2020
16:15

Sjajan prelazni rok za Bajern, na svakoj poziciji sada imamo dva sjajna igrača, kao što je izmedju ostalog Flik i želeo. Igramo utakmice na svaka 3 dana i zaista nam je neophodna duga klupa kako bi odbranili sve trofeje. Nojer Dejvis Ernandez Zile Pavard Kimih Gorecka Miler Gnabri Sane Leva, druga postava Nibela Alaba Kuasi Boa Sar Martinez Roka Toliso Daglas Kosta Koman Cupo Moting. Zvuči zaista fenomenalno. Mia San Mia. 💪

avatar
Karambol
Monday, 05.10.2020
16:09

Po meni korektan back-up za Levandovskog,jer tesko je naci napadaca dobrog koji ce pristati da greje klupu neprikosnovenom Robertu. Cupo nije svetska klasa,ali moze znaciti ponekad i doprineti njegovim iskustvom. Jos Daglas Kosta i desni bek najverovatnije Sar i to je to!