Zov Kine jak, šta kažu "Bjankoneri"?

Autor: Stefan Matić
subota 06.07.2019.
12:58
Izvor: Sportske.net

Dva bitna igrača bi mogla da napuste grad Torino tokom tekućeg prelaznog roka.

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Deluje da će u Sarijevoj postavi glavna vedeta tima, Kristijano Ronaldo, u potpunosti preuzeti dužnosti prvog centarfora ekipe. "Pipita" Iguain je blizu napuštanja Juventusa, Argentincu bi mogli da se pridruže Kolumbijac i Hrvat.

Prema pisanju italijanskih medija, Mario Mandžukić i Huan Kuadrado bi ovoga leta mogli krenuti putem Dalekog Istoka.

Za bivšeg igrača Fiorentine i Čelsija se interesuje Šangaj Šenhua, klub koji je takođe u pregovorima sa Stefanom El Šaravijem. Mario takođe ima ponudu iz Kine, ali i iz dobro poznate Bundeslige.

Za bivšeg igrača Atletiko Madrida i Bajern Minhena je zainteresovana Borusija Dortmund, "Milioneri" žele sopstvenog dželata iz finala Lige šampiona 2013. godine.

Mandzukic

Dva potencijalna transfera bi mogla ubrzati pregovore oke ostanka Kansela, odlaskom Kuadrada otvara se pozicija za nešto ofanzivniju poziciju kraj desne aut-linije, videćemo kako će Sari sklopiti tim za narednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Saturday, 06.07.2019
13:07

Mandžukić, Iguain, Kvadrado, Matuidi, Kedira hvala im za sve ali dok se još može uzeti ozbiljan novac treba zaraditi i iskoristiti ekipu, koju treba dodatno podmladiti mladim i kvalitetnim igračima.