Žorže Mendeš nudi svog klijenta Napolitancima!

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.05.2018.
15:00
Izvor: Sportske.net

Nema sumnje da bi njegov prelazak pod Vezuv bio velika stvar za Napolitance.

EPA/MANUEL DE ALMEIDA
EPA/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Napoli će najverovatnije doživeti velike promene ovog leta, klub bi prvi mogao da napusti trener Mauricio Sari, a sa njim bi i nekolicina prvotimaca mogla da ide.

Odlazak Sarija uslovio bi i odlaske Kulibalija, Hisaja, Mertensa i najverovatnije Žoržinja, čak se pominjao i mogući odlazak Kaljehona, dok će ekipu napustiti i golman Pepe Reina.

Jasno je da će uprava morati da angažuje veliki broj kvalitetnih pojačanja ukoliko želi da ostane konkurentna u borbi za Skudeto, a jedno zaista dobro pojačanja moglo bi da stigne iz Pariza.

Naime, superagent Žorže Mendeš je Napolitancima ponudio svog klijenta Gonsala Guedeša.

Portugalski internacionalac je tekuću sezonu proveo na pozajmici u Valensiji, gde se odlično pokazao, pa je bilo priče da bi Kristijano Ronaldo mogao da mu obezbedi prelazak u redove madridskog Reala.

Ta priča je zatajila, ali je sasvim jasno da za Guedeša neće biti puno prostora na "Parku prinčeva", pa se očekuje njegov rastanak sa "Svecima".

Napoli bi u bivšem igraču Benfike dobio veliko pojačanje, a čini se i da bi za samog Guedeša bio dobar potez prelazak u redove jednog od najboljih timova iz Serije A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke