"Zoro" tražio tri igrača, umesto toga otkaz? Bomba, Roma dovodi jednog od najboljih trenera na svetu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.09.2020.
10:27
Izvor: Sportske.net

Izgleda da novi vlasnici nemaju puno strpljenja, već se pregovara, stvari bi mogle da budu drugačije...

Fabio Rossi/LaPresse via AP
Fabio Rossi/LaPresse via AP

Povezane vesti

Pričalo se još pre par nedelja kada je Palota zemljaku Fridkinu prodao klub, da novi vlasnici nemaju puno poverenja u Paula Fonseku.

Smatraju da bi neko veće ime moglo da privuče bolje igrače, radi na duži period, forsira mlađe igrače i stvori ozbiljnog rivala klubovima sa severa.

Roma je juče odigrala bez golova u Veroni, Džeko je presedeo na klupi, ali i dalje nema njegovog transfera u Juve, jer "Vučica" ne uspeva da se dogovori sa Napolijem oko obeštećenja za Milika.

Ovog leta otišli su Kolarov, Under, Florenci koji je bio na pozajmici u Valensiji, Ščik je definitivno prodat Leverkuzenu.

Došao je Pedro kao slobodan igrač, Mihtarijan se oslobodio obaveze oko Arsenala i ostao.

Fonseka želi da Roma otkupi Smolinga koji je odigrao odličnu prošlu sezonu, ali da dovede i dva napadača, ne samo Milika, već još jednog. Pominjao se El Šaravi, u igri je naš Jović, ali i još par mlađih igrača.

Portugalac smatra da je povreda Zaniola veliki udarac za tim, ostali su bez jednog od najbitnijih igrača u ekipi i da će sa ovim timom teško, bez pojačanja stići u top 4.

Baner 13

Ali, umesto novih igrača, vrlo lako bi mogao da dobije otkaz. Dan Fridkin se već raspitivao oko Alegrija, a sam trener je rekao u emisiji "Ples sa zvezdama" da želi da se vrati na klupu, ali je bio neodređen u vezi Rome.

Ipak, mediji pišu da posle godinu dana pauze i nakon što su mu izmakle klupe Intera i Pari Sen Žermena, Maksu se žuri i čini se da bi prihvatio da sedne na klupu "Vučice".

On bi tražio pojačanja, to je više nego sigurno i garancije, ali bi pristao na platu od oko sedam miliona evra koliko je imao u Juventusu.

Upravo Juventus stiže narednog vikenda na "Olimpiko", ako je suditi po prvom kolu, Rimljanima se ne piše dobro, a to bi mogao da bude kraj Fonsekine odiseje u Italiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 21.09.2020
21:50

Totalno neozbiljno

avatar
Romanista
Monday, 21.09.2020
20:21

Alegri bi bio odlicno resenje.Ali da bi konkurisali za top 4 moraju da se dovedu bar jos 3-4 kvalitetna pojacanja minimum.Golman,jedan ili dva stopera,dva veznjaka i napadac.Umesto Lopeza bih na golu voleo da vidim Musu iz Udinezea,De Pola takodje,Zapatu,Smolinga,Toreiru.Ali pre svega trener i sportski direktor.Sa ovim trenutnim sastavom i trenerom sedmo mesto je bojim se vrhunac

avatar
Pravi romanista
Tuesday, 22.09.2020
17:29

Sedmo mesto ce i biti, kakav Alegri, nece on da srozava reputaciju time sto ce da se bruka u Romi. Jos sad ovo sa 3:0 sa Veronom, haha cirkus. 9 meseci ne mogu Smolinga da dovedu, ocekujem samo Jos jednog stopera, ne verujem da mogu vise da dovedu, nisu ni sposobni. Ostace Dzeko, Mikhi lazna 9 ako Dzeko ne može, i to je to, vrljavi Pelegrini i dalje udarna igla. Nema tu sta da se trazi vise od 7og mesta

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 22.09.2020
20:39

Ne mozes ove sezone ocekivati uspeh, dosla je smena generacije i sve ide iz pocetka. Sledece sezone cemo biti mnogo bolji, mada i ove mozemo da iznenadimo. Nema nama sa Fonsekom srece, treba ozbiljniji trener nama.

avatar
Romanista
Tuesday, 22.09.2020
19:54

Apsolutno druze ovo je totalno amaterski uradjeno.Nadam se da ce ovi novi vlasnici da uvide na vreme ko sve radi u klubu i kako rade i da ce biti cistka sto pre.Jer smo postali opsta sprdnja po pitanju mnogih stvari nazalost