Znate li šta je "formula Jović"? Po njoj će prodati najtraženijeg napadača na svetu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.11.2019.
10:14
Izvor: Sportske.net

Ajntraht je izgleda uzor kada su ovakve situacije u pitanju...

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Erling Haland će biti na prodaju na leto, Salcburg zna da će morati da ga se odreknu, ali kako smo i pisali cena će biti paprena.

Sam igrač je prošlog leta odbio Juventus, kada je dolazio iz Moldea, i bio sasvim u pravu, verovao je da će u Red Bul Salcburgu imati mnogo više prostora, a nije ni želeo da ga Italijani pošalju na pozajmicu negde u Seriju A.

Sada trese mreže, najtraženiji je napadač na svetu, Juve je i dalje u igri, mada kako je rekao njegov otac, nekadašnji igrač u PL, i sin želi da se okuša u Engleskoj.

Kakav je plan Austrijanaca?

Oni će primeniti "formulu Jović", kako pišu mediji, naime učiniće ono što i Ajntraht, zadržaće sigurno na zimu Halanda, veruju da će on davati golove i tokom proleća i tako dodatno podići cenu.

Do sada, Norvežanin je najbolji strelac Lige šampiona, pokazuje da može da igra na vrhunskom nivou, a što više klubova bude u igri, Haland će biti vredniji.

U Salcburg očekuju džek-pot, biće to daleko najveći transfer u istoriji kluba, a Austrijanci ne kriju da veruju da će na kraju mladi napadač biti prodat za oko 100 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 10.11.2019
13:56

Bolje da ode u RB LAJPCIG

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 10.11.2019
13:23

Арсенал има Обамејанга и Лаказета,Челси Ејбрахама,Тотенхем Кејна,Сити Агуера а Ливерпул сигурно неће мењати ништа у нападу. Јунајтеду треба голгетер ал је питање колко он жели у клуб који неће играти ЛШ.