Znak koji pokazuje Dibali izlazna vrata Juventusa?!

Autor: Milovan Longinov
petak 30.10.2020.
16:41
Izvor: Sportske.net

Šta sve ovo treba da znači?

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Agent Paula Dibale je pre mesec dana doputovao iz Argentine kako bi pregovarao sa direktorom Juventusa i vraća se u domovinu bez ikakvog sastanka?!

Izgleda da je ovo jasna poruka da Paulo Dibala neće dobiti ugovor kakav želi. Argentinac je bio blizu dogovora, ali je pandemija učinila svoje, možda i pad forme, možda sve po malo, ali - Juventus nema nameru da Dibali udvostruči platu, što je bio jedan od uslova za potpis novog ugovora.

Njegov agent Horhe Antun pre mesec dana stigao je u Torino kako bi se sastao sa Fabijom Paratićijem, ali je potom ceo tim i direktorski bord morao u "mehur" zbog koronavirusa.

Iako je izolacija cele ekipe i svih unutar kluba odavno prošla, Antun se vraća u Argentinu bez bilo kakvog sastanka sa Paratićijem.

Dibala ima ugovor do 2022. godine, što znači da bi na leto neko mogao da ga dobije na popustu.

Ipak, Juventus ne može da priušti da mu plati 14 miliona godišnje, najviše je ponudio povišicu sa sedam na 10 miliona evra.

Zbog svega navedenog, pregovori su u potpunosti zastali, a kako je Paratići "odbio" da se vidi sa Dibalinim agentom, možda je to jasna poruka...

Himenez

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kr100
Saturday, 31.10.2020
01:59

ovo kad procitam " Juve ne moze da mu ponudi 14 mil platu" kenja mi se.. MOZE I OCE

avatar
Mirjevac
Friday, 30.10.2020
22:01

Dibala je odlican igrac i moze da didje u Barci! Barca da proda Grizmana i Dembelea, da kupi Dibalu i Lautera i da bude kompletna!

avatar
juvealexx
Friday, 30.10.2020
19:08

Ono o čemu se uveliko "špekuliralo" sad je i dobilo potvrdu , dybala "broji" posljednje dane u Juventusu , zbog toga i česte "ozljede" i loše "igre" , nije on "zaboravio" igrati , kao ni Pjanić , jednostavno došlo je do "zasićenja"

avatar
Amalainter
Friday, 30.10.2020
17:44

Pa kako??pre mesec dana su mu davali dozivotni ugovor,buducnost kluba.. 😂
Lopovska je to banda,kada ces to shvatiti??