Znak da Tadić ide? "Sveci" žele vezistu Porta!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.01.2017.
15:28
Izvor: Sportske.net

Menadžer srpskog internacionalca Dušana Tadića najavio je da bi ofanzivni vezista Sautemptona ove zime mogao da "digne sidro", a u prilog toj tvrdnji ide i poslednja vest koja stiže sa juga Ostrva.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nedavno se u srpskoj javnosti pojavila informacija da je Dušan Tadić odbio kineske milione, ali da će u zimskom prelaznom roku napustiti Sautempton i preseliti se u jedan od pet najvećih engleskih klubova.

U srpskoj javnosti još uvek se licitira koja bi mogla da bude naredna destinacija za najboljeg igrača naše zemlje u godini za nama, a za to vreme Sautempton radi na pronalaženju zamene za bivšeg igrača Vojvodine.

Novinar "Sandej Tajmsa" Dankan Kesls preneo je svoja saznanja da je Sautempton otpočeo pregovore sa Portom kako bi angažovao fudbalera na kojeg se trenutno ne računa na "Dragau".

Radi se o Serhiu Oliveiri (24), ofanzivnom vezisti koji je prošao sve mlađe selekcije Portugala, ali u Portu već duže vreme ne računaju na njega.

Porto je matični klub Serhija Oliveire ali je ovaj ofanzivni vezista najveći deo svoje karijere proveo na raznim pozajmicama po Portugalu, a jednu sezonu je odigrao i u drugom timu.

U tekućoj sezoni Serhio Oliveira je upisao samo dva nastupa za Porto, a na terenu je proveo svega 53 minuta, što nagoveštava da bi portugalski klub mogao da ga pusti u Sautempton.

Vrednost ovog igrača procenjena je na oko 2.5 miliona evra od strane specijalizovanog portala "Transfermarkt", a Serhio Oliveira pored centralnog dela terena može da deluje i po krilima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Wednesday, 11.01.2017
22:47

Ja mislim da ce u Notingem, Aston vilu, Celtik ili HSV ili mozda leeds neki od tih velikana...hahaha nece on nidje

avatar
JC\'90
Wednesday, 11.01.2017
17:26

Tadic u Liverpul, Sako u Sautempton i svi zadovoljni.

avatar
neme
Wednesday, 11.01.2017
17:15

Everton ,Kuman ga gotivi a pleja nema ni u najavi.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 11.01.2017
17:07

Bilo je i vreme da se Tadic preseli u veci klub.

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 11.01.2017
16:44

Ide u Arsenal,mogu glavu da dam.

avatar
Mangus
Wednesday, 11.01.2017
11:57

Prodas igraca za 25,30 milki, dovedes za 2.5 :) nGde mi mogao tadic? Liverpul je malo tanak po krilima, mozda ce tamo, u zamenu za Sakoa, ili eventualno junajted. Ali ne znam gde bi se uklopio u utdu

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Wednesday, 11.01.2017
13:17

Он би легао Ситију, Арсеналу и Тотенхему јер сви форсирају 4-2-3-1 у којој се Тадић најбоље сналзи.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 11.01.2017
16:42

Depaj ce otici pa ce biti potreban jos jedan igrac po krilu,a mozda ode i Jang. Depaj nije dobijao sansu i po krilima su uvek igrali Marsial,Rasford,Mkitarian i Mata. Ako Matu vrati da igra iza napadaca a Rasforda cesce stavlja da igra spica,onda bi jedan krilni igrac dobro dosao. Mada ja nesto ne verujem da ce Tadic u Junajted,ne verujem ni da ce otici iz Sautemptona. A ako ide,ja mislim da ce otici u Liverpul.