Zna se šta je prioritet Čelsija, poznata i alternativa, pokvariće planove gradskom rivalu?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.10.2020.
09:45
Izvor: Sportske.net

"Plavci" imaju plan za kraj prelaznog roka.

EPA-EFE/Nick Potts / POOL
EPA-EFE/Nick Potts / POOL

Povezane vesti

Čelsi je ovog leta bio najveći trošadžija na fudbalskoj sceni, ali izgleda da nisu završili sa transferima.

Stizali su redom Zijeh, Verner, Čilvel, Malang Sar, Tijago Silva, Haverc, pa potom i golman Mendi, ali izgleda da Lampard želi još jedno kvalitetno pojačanje.

Do kraja pijace je ostalo par dana (5. oktobar), a Čelsi će prvo morati da prodaje, nedavno su se rastali sa Rosom Barklijem, koji je poslat na pozajmicu u Aston Vilu, dok bi slična sudbina mogla da zadesi i Loftus-Čika.

Jedan levi bek će otići, sada je bliži izlaznim vratima Markos Alonso, nakon katastrofe protiv VBA i svađe sa Lampardom koja je usledila, za njega su zainteresovani Inter i Juve, pre svega tim iz Milana, videćemo da li mogu da se dogovore do kraja prelaznog roka.

Antonio Ridiger je takođe na izlaznim vratima, ali zasad nema prave ponude, Čelsi ne bi da ga pošalje kod Murinja u Totenhem, čeka se PSŽ.

Mijazga će na novu pozajmicu, ovoga puta u Anderleht, jasno je da na "Bridžu" nema mesta ni za Drinkvotera, dok je za Bakajoka stigla ponuda Napolija, pozajmica sa pravom otkupa, zainteresovan je i Milan.

Mouzes i Van Ginkel su takođe prekobrojni, problem je i povreda Holanđanina, kao i Musonde, koji je takođe višak, dok je Bajern ponovo zainteresovan za Hadson-Odoija.

Pisalo se i o potencijalnom odlasku Žoržinja, PSŽ i Arsenal su pokazali interesovanje, a Lampard prelazni rok želi da zatvori angažovanjem defanzivnog veznog igrača.

Baner 3

Prva želja je Deklan Rajs, ali Vest Hem ne posustaje, traže ogroman novac za talentovanog reprezentativca Engleske, koji može da se snađe i kao štoper.

Tako bi Čelsi mogao da pokvari planove Arsenalu i u svoje redove dovede Tomasa Partija iz Atletika.

"Jorgandžije" su dogovorile dolazak Lukasa Toreira upravo iz Arsenala, ali prvo moraju da prodaju jednog igrača, uprava želi da to bude Ektor Erera.

Ipak, kako Parti nije potpisao novi ugovor, zna se da ima otpusnu klauzulu od 50 miliona evra, Čelsi se sada razmišlja da to plati.

Dakle, Rajs ili Parti, videćemo za koga će se "Plavci" odlučiti, pijaca se zatvara u ponedeljak, moraće prvo da se reše pojedinih igrača, težak posao je pred upravom, ali ako i ovo izvedu, odradiće zaista savršen prelazni rok i Lampard će imati sve uslove za stvaranje moćne ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 04.10.2020
01:51

Ako ce dovoditi zamjenu za Rudigera samo Rice mada covjek je zadnji vezni ali zna se snaci i kao stoper.Ali ne shvacam kako Zouma i Kristensen mogu biti u planovima ispred Rudigera ne razumijem ove poteze Lamparda nikako.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 03.10.2020
10:17

Parti je bolji igrac od Rajsa. Sto se tice Odoia on ostaje i treba nam. Ostale sto ste naveli prodati/posuditi izuzev Zorzinja

avatar
BlueBoy84
Saturday, 03.10.2020
10:09

Moćno Moćno, eh da naš Milan ima toliki budžet, gde bi nam bio kraj

avatar
deki trbic
Saturday, 03.10.2020
10:08

RLC ne treba prodavati....pa bolje Zorzinja koji sledece god puni 30 god,.....a RLC ima samo 24 god, barklija da prodati ili pozajmica...Ridigera ni pod rano da se ne prodaje....on je tu jedini normalni stoper

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 03.10.2020
09:58

Milan i Ridiger nista?

avatar
BlueBoy84
Saturday, 03.10.2020
10:10

Velika plata, a prosečan

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 05.10.2020
10:02

Bolje da dodje nego da ne dodje...