Zna se Azarova cena, ali i plata!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 07.04.2019.
10:29
Izvor: Sportske.net

Sudbina belgijskog fudbalera sve izvesnija.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Kako stoje stvari, Eden Azar igra poslednje utakmice u dresu Čelsija.

Poznato je da je krilni fudbaler velika želja madridskog Reala, flertovao je sa "Los Blankosima" nebrojeno puta u medijima, izjavljivao kako mu je idol aktuelni trener Zinedin Zidan.

Utisak je da je sada idealna prilika za Real da reaguje i dovede ga u svoje redove, ima Azar ugovor sa Čelsijem do 2020. godine, a pritom bi "Plavci" mogli da dožive veliki udarac zbog zabrane transfera.

Sada engleski mediji prenose da su sve manje šanse da reprezentativac Belgije ostane u Londonu, a navodno je poznato i za koliko bi ga "Plavci" pustili da ide, godinu dana pre isteka ugovora.

Naime, veruje se da bi Čelsi pristao na ponudu 116 miliona evra (100 miliona funti) za Edenove usluge.

To je prihvatljivo za Real, mada su oni pokušavali da se dogovore sa "Plavcima" za 80 miliona evra, ali čini se da bi na kraju mogli da izađu u susret zahtevima kluba sa "Bridža".

U Čelsiju žele da ga zadrže, spremni su da mu ponude i novi ugovor od 350 hiljada evra nedeljno, ali to izgleda neće biti dovoljno.

Real je dečački san Edena Azara, a spremni su i da mu daju šestogodišnji ugovor težak oko 400 hiljada evra na sedmičnoj bazi.

Dakle, sva je prilika da Azar igra poslednje mečeve u dresu "Plavaca", videćemo da li može klubu u kojem je stekao svetsku slavu da pomogne da se domogne trofeja u Ligi Evrope ili jednog od prva četiri mesta u Premijer ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
puyol
Sunday, 07.04.2019
10:40

Da je Barsa pametna pa da zameni Kutinja za njega. On i Mesi u tandemu bi razvaljivali odbrane a i sigurno bi podigao golgeterski ucinak

avatar
MunzeKonza
Sunday, 07.04.2019
12:13

On svim silama zeli u Real, tako da sve dok njega Real hoce, on ne razmislja o drugim klubovima.

avatar
Paul Kersey
Sunday, 07.04.2019
14:05

Dembele je sve bolji i veoma mlad. Azar je svoje najbolje dane odigrao.