Zizuov šoping se nastavlja u Italiji?

Autor: Nikola Miloradović
petak 15.03.2019.
21:41
Izvor: Sportske.net

Defanzivac je već kaparisan, spekuliše se o brojnim novim metama, još jedno novo ime u igri.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Real Madrid je početkom nedelje na mesto šefa struke umesto Santijaga Solarija postavio Zinedina Zidana.

Tako se francuski stručnjak vratio na klupu Madriđana nakon samo devet meseci, podsetimo da je letos, samo par dana nakon osvajanja trećeg vezanog trofeja u Ligi šampiona, dao ostavku na mesto trenera "Los Blankosa".

Sada se vratio u klub, napunio je baterije kako kaže, a već mu je dovedeno i prvo pojačanje za narednu sezonu.

To je defanzivac Porta Eder Militao, Brazilac može da pokrije gotovo sve pozicije u zadnjoj liniji, te nema sumnje da će biti od velike koristi treneru Reala.

Spekuliše se i o brojnim drugim imenima, kapiten Liona je jedna od njih, više o tome OVDE.

Sada su se u španskim medijima pojavile informacije da se na Zidanovoj listi želja našao i talentovani fudbaler Rome Nikolo Zaniolo.

Zaniolo

Ovaj 19-godišnji ofanzivni vezista je eksplodirao u dresu "Vučice" ove sezone, iako Rimljani imaju slabu sezonu, ovaj momak je veliko otkrovenje.

Pokušava uprava kluba iz Rima da potpiše novi ugovor sa bivšim fudbalerom Intera, ali je veliko interesovanje za Zaniola pokazao i Juventus.

Sada se u trku uključio i Real, skauti "kraljevskog" kluba pratili su ga tokom utakmice osmine finala između Porta i Rome.

Pratili su ga Madriđani navodno i zimus, ali je sportski direktor "Vučice" Monći odbio nalet kluba iz Madrida.

Sada, kada je Monći napustio Rim, put ka Zaniolu se otvorio, pa će uprava Reala pokušati da preseli talentovanog Italijana, koji je dobio i svoj prvi poziv od selektora "Azura" Roberta Manćinija, na "Santijago Bernabeu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 16.03.2019
21:05

Iskreno na pocetku sam bio sumnjicav, cinio mi se nista posebno. Ali skoro sam shvatio da sam ipak pogrijesio, mali ce biti top igrac.

avatar
magister
Friday, 15.03.2019
23:24

Da sam Zidan, razmišljao bih o bar 3 Srbina. Prvo - Tadić. Ako završi sezonu sa igrama kakve je do sada pokazao - godine mu neće biti smetnja, a ako kojim slučajem izbace Juve, cena će mu otići u nebo. Pokazao je da je igrač koji može da donese prevagu. Reprezentaciju Srbije je odveo na SP, on Srbiju, a ne Bejl Vels! Drugo - Kolarov. Da, ima godina, ali i skoro sve ono što ima i Marselo - koji insistira na odlasku. Slabiji je tehničar, ali ima bolji i centaršut i šut i slobodan udarac, plus, može da odigra i štopera - po potrebi. Treći je - Milenković. Utišale su se priče o njemu, igrao je desnog beka u Fiorentini, ali u reprezentaciji je pokazao da je jako pouzdan igrač. Pritom, ta tri igrača, sve i da Tadiću poraste vrednost, koštaće bar duplo manje nego što zaista vrede, jer naši igrači - nisu na ceni, zbog lopovskih uprava, ishitrenih prodaja, pregovora u fazonu, daj šta daš, al' da bude i za mene...

avatar
ViniciusJR
Saturday, 16.03.2019
01:17

Za Tadica i Kolarova se ne slazem zbog godina, i ako me Tadic zaista odusevljava, Milenkovic je zmija, i slazem se da bi Real trebao da se usmjeri na njega. I na jos jednog vaseg igraca, a to je Luka Jovic, decko je zmija, Benzo na zalasku, bio bi pun pogodak.

avatar
magister
Sunday, 17.03.2019
12:11

Piše da se Jović dogovara sa Barselonom, tako da ga zbog toga nisam uključio. Tadić može da igra ovako još 4 godine, što je dovoljan ciklus, a Kolarov dve, što bi im bio dobar posao, jer mogu da za male pare premoste vreme do angažovanja nekog skupog novog beka.

avatar
RIP-chechk
Saturday, 16.03.2019
01:35

To je nesto sto bi neki normalan klub uradio, ali Real Madrid mora da dovede bombu. PA ko ce kupovati dresove Tadica, koliko bi se pricalo o tom transferu? 2 dana? Nije to dovoljno, jedino ukoliko Perez ne dogovori neki gradjevinski poduhvat u Srbiji, onda sve moze.

avatar
The Bear of Highbury
Friday, 15.03.2019
23:10