Zizu žrtvuje plejmejkera za Mbapea, premijerligaši favoriti za potpis Španca!

Autor: Stefan Matić
petak 14.02.2020.
19:27
Izvor: Sportske.net

Francuski stručnjak želi svog sunarodnika.

Screenshot RMC
Screenshot RMC

Povezane vesti

Kilijan Mbape i PSŽ kao da su na "ratnoj nozi" tokom ove sezone, što je rezultiralo par puta u vidu otvorenog nezadovoljstva demonstrirano na samom terenu između mladog Francuza i Tomasa Tuhela.

Mbape i dalje ima neverovatne brojke, ali deluje da ukoliko PSŽ ne učini neki bitniji korak u Ligi šampiona ove godine to može rezultirati odlaskom igrača koji je doneo "Boginju" Francuskoj.

Glavni interesent za ovakvu kupovinu je Real Madrid, Zidan se par puta oglašao koliko ceni svog sunarodnika, ali deluje da bi ovaj transfer mogao ići i preko 200 miliona evra te bi Madriđani prvo trebali da "olakšaju" svoj budžet.

Baner

Pominje se prodaja Iska, engleski mediji prenose interesovanje Čelsija, Mančester Sitija i Arsenala. Dvadesetsedmogodišnji vezista bi mogao da ode za sumu od 70 miliona evra, što je možda i previše za očekivati posle slabe sezone u "los blankosima".

Isko

Lampard je već doveo Zijeha, ali "plavci" su štedeli tokom dva prelazna roka dok bi ga u Sitiju ili Arsenalu dočekali sunarodnici u vidu Artete ili Gvardiole.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milovan Miki Veliki Milovan
Saturday, 15.02.2020
12:57

Juventus da je pametan uzme iska i pogbu u sredini a prodaju rabiota i pjanica u promene obranu markinez iz psz umitit barcelona levo alaba desno krilo chiesa prodaju chelinija i bonucija sandra i napad bomba nejmar vrh vrhova ili mesijada sko napusti barcu

avatar
Mirjevac
Friday, 14.02.2020
22:22

Hahahah, jak plejmeker Isko! Real bi se trebao preispita kao stoje i M. Citi preispitan, za sve sto je radio dosad i sto ce da radi! Svo znamo sta je real radio i kako je radio? Real je potrosio pare na dovodjenje mladih igraca i sad hoce da kupi za 200 miliona Mbapea, a svi tvrde da je on kao bolji od nejmara, ako je bolji onda on kosta preko 300 miliona, real nema te pare i zato se treba preispita sva ta mucka i one tri LS koje je kupio uz pomoc UEF-e i sudija!