Zizu naciljao napadača, Jović može da pakuje kofere?

Autor: Stefan Matić
subota 21.03.2020.
17:28
Izvor: Sportske.net

Deluje kao idealan partner za Benzemu.

EPA-EFE/RAUL CARO
EPA-EFE/RAUL CARO

Povezane vesti

Izgleda da je Luka Jović svojim nepromišljenim potezima i konačno stavio tačku na karijeru u madridskom Realu. Naš reprezentativac je prekršio mere samoizolacije u Srbiji te je trenutno pred krivičnom prijavom.

Kod Zidana nije uspeo da ponovi partije iz Ajntrahta, doduše mala minutaža i nezamenjivi Karim Benzema su isto uticali na partije napadača.

Španski mediji pišu kako je Zidan odredio novog napadača kog želi u svojim redovima. Radi se o Raulu Himenezu iz Vulverhemptona.

Kazino baner

Meksikanac ima 28 golova, ove sezone je dao 22 gola za "vukove". Himenez je drugačiji tip napadača, španski mediji pišu kako bi napadač iz PL bio komplementarniji sa Benzemom napred.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 21.03.2020
19:37

Koji bre Luka, to je samo obicna prevara, kao igraca i kao coveka! Kao igrac se nije pokazao ni u Realu a ni u nasoj reprezentaciji! Kao covek sad u ovom slucaju oko onog mangupiranja po srbiji i madridu, se katastrofalno pokazao! Neka mi je srecno to sto ce da po drugi put bude otac, ali treba da misli i na druge oko sebe! Jos njegov otac rece da njega njegova deca ne lazu, kad vidi cuda oni ga lazu ko malu bebu! Jos Luka mase sa nekim papirima kao da ima dozvolu od spanskih doktora da nije zarazen i da moze da putuje, mozda i ima ali je to tamo za u spaniji, u srbiji su drugi zakoni i drugacije je! Zato kazem mlad je ali nije iskren!

avatar
Saturday, 21.03.2020
18:33

Sad ce da bude bebisiter.