Žiru upozorava, "neroazuri" prate situaciju

Autor: Stefan Matić
utorak 15.10.2019.
20:24
Izvor: Sportske.net

Iskusni Francuz ne dobija minute u Čelsiju.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Olivije Žiru redovno nastupa za reprezentaciju koja je osvajač Svetskog prvenstva u Rusiji, ali na "Stamford Bridžu" ne dobija minute. Razlog je sjajna forma mladog Abrahama, koji se u prvom delu prvenstva izdvojio kao jedan od najboljih strelaca Premijer lige.

Žiru ima 33 godine, smatra da u sebi ima još par godina vrhunskog fudbala. Francuz je najavio odlazak već u januaru ukoliko se stanje ne promeni.

"I dalje imam noge i profil koji mi dozvoljava da igram na vrhunskom nivou. Osećam da sam u dobroj fizičkoj formi i vodim zdrav život. Želim da uživam i igram utakmice, to bi moglo biti za Čelsi, koji je moj prvi izbor, ili negde drugde. Ali ako budem primoran da donesem odluku, uradiću to kao što sam i pre uradio u Arsenalu", izjavio je iskusni reprezentativac "trikolora" za engleske medije.

Žiru je odigrao tek sto minuta u Premijer ligi, prema engleskim medijima situaciju pomno prate čelnici Intera koji žele da dodaju iskusnog napadača u svojoj rotaciji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 16.10.2019
14:01

Vrhunski igrac, eto sad za svetskog prvaka jedini dao golove za 180 minuta a kod nas treca opcija. Pred pocetak sezone najvise smo se plasili odakle ce dolaziti golovi i kako nemamo napadaca a sada svi trojica daju golove i deluju jako dobro.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 15.10.2019
22:30

Iako mi je drag fudbaler i mislim da je najbolji sidras zadnji godina koji se pojavio, mislim da je bolje ako ode jer onda bi Bacuaji vise dobijao sanse a mislim da on ima vise mesta za napredak.

avatar
Budimo Realni
Tuesday, 15.10.2019
21:55

Legao bi on fino interu