Žiru spreman za povratak u domovinu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.03.2019.
16:32
Izvor: Sportske.net

Kako stvari stoje, Čelsi bi mogao da ostane bez iskusnog napadača.

EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Povezane vesti

Olivije Žiru je ove sezone u drugom planu na "Stamford Bridžu", u Premijer ligi u igru ulazi sa klupe, dok je u Ligi Evrope dobijao šansu i koristio je na najbolji mogući način, kako je postigao čak devet pogodaka.

Ipak, 32-godišnji napadač želi da ponovo bude ključni igrač u nekom klubu, a kako je jasno da to Čelsi ne može da mu ponudi, spreman je za promenu sredine.

Ugovor sa "Plavcima" mu ističe na kraju sezone, a ranije se govorilo da je za njegove usluge zainteresovan Olimpik Lion.

Na osnovu poslednje izjave francuskog napadača da se zaključiti da ne bi imao ništa protiv povratka u domovinu i prelaska u redove Liona.

"Lion je pominjan jer je predsednik govorio o tome. Znam šta je rekao i veoma sam srećan što je neki francuski klub zainteresovan za mene.

To je klub sa veoma dobrim mladim igračima, veoma dobrim igračima i veoma dobrim osobljem. Videli smo dobre nastupa Liona i na međunarodnoj sceni, protiv Sitija, ili protiv Barselone, iako je revanš bio mnogo teži.

Ne želim da ukažem napoštovanje prema napadačima koji su već tamo, tu uključujem i Dembelea (Musa), koji je pružio neke sjajne nastupe. Ali znam da su u Lionu pričali o određenim odlascima.

Naravno, želim da budem ponovo bitan, da osetim poverenje trenera
", istakao je francuski napadač.

Žiru je istakao i da od dolaska Iguaina stiče utisak da nema prave konkurencije.

Kako stoje stvari, Žiruova budućnost ne leži na "Stamford Bridžu", videćemo da li će ga put narednog leta vratiti u domovinu i to baš u redove Olimpik Liona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 21.03.2019
15:50

celzi propada. ziru igra odlicno u le, mada ga ne krivim sto hoce da ode.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 20.03.2019
18:54

Iguaina ne mozemo da pozajmimo opet, ne mozemo da kupimo igraca, Ziru nece produziti ugovor, Moratu ne mozemo da vratimo jer je na 18 meseci pozajmici dakle napad sledece sezone Abraham-Bacuaji. Ako zavrsimo u top10 veliki uspeh.

avatar
pop94
Wednesday, 20.03.2019
18:41

Bolje on da igra nego Iguain...