Žiru produžio vernost "Plavcima", ali...

Autor: Nikola Miloradović
sreda 10.06.2020.
21:45
Izvor: Sportske.net

Zainteresovane strane ne odustaju.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi će, po svemu sudeći, dovesti Tima Vernera, što znači da se situacija Olivijea Žirua i Mišija Batšuajia u klubu neće bitno promeniti.

Pisali smo da bi Belgijanac mogao da napusti klub, ali i da ostane u prestonici, dok bi i Žiru mogao da promeni sredinu i pored toga što je nedavno produžio saradnju sa "Plavcima" do leta 2021. godine.

Naime, Čelsi se na taj način osigurao samo da ga ne izgubi kao slobodnog igrača, ali njegova situacija u klubu se nije drastično promenila, posebno jer je veliki broj klubova i dalje ozbiljno zainteresovan za njegove usluge.

Pisalo se da bi mogao da se vrati u Monpeljem, a italijanski mediji prenose i da Lacio i Inter nisu odustali od ideje da ga presele u svoje redove.

Oba tima su još u januaru pokazala interesovanje, ali do saradnje nije došlo, sportski direktor "Nebeskoplavih" Igli Tare je posetio francuskog napadača početkom godine, ali je istakao da je stekao utisak da Žiru želi da ostane u Londonu, u kojem živi još od 2012. godine.

Tako se čini da bi Totenhem mogao da ima najveće šanse da ga angažuje, Murinjo traži napadača koji bi mogao da bude alternativa za Kejna i navodno je zainteresovan za bivšeg napadača Arsenala.

Videćemo ipak da li će ostanak u Londonu presuditi, Žiruu je jako bitno da bude u klubu u kojem će igrati, kako bi se izborio za mesto u reprezentaciji Francuske pred Euro naredne godine.

Baner 5

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gangula 2.0
Thursday, 11.06.2020
12:08

Ako se bira između Abrahama i Žirua mislim da je izbor jasan. Abraham+Verner= jeckpot