Žiru odlazi, sijaset ponuda iz MLS-a!

Autor: Stefan Matić
sreda 09.10.2019.
14:22
Izvor: Sportske.net

Francuski napadač napušta "svoj" London.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi za sada po mnogima pruža iznenađujuće partije. Frenk Lampard je nasledio tim koji nije mogao da kupuje u letnjem prelaznom roku, te je legendarni "plavac" svo svoje poverenje ukazao akademcima tima sa "Stamford Bridža".

Za sada mu se to i isplatio, Čelsi posle osam kola zauzima peto mesto u Premijer ligi, pozicija koju mnogi ne bi prognozirali pred početak sezone. U Lampardovom timu se izdvajaju igrači poput Abrahama i Maunta, mladi napadač je čak i na deobi prvog mesta strelaca Premijer lige. Temi Abraham i Serhio Aguero imaju po osam postignutih golova, tako da nije ni čudo što Olivije Žiru ne dobija bolju minutažu.

Francuz je odigrao svega sto minuta u Premijer ligi, engleski mediji pišu da je blizu selidbi preko bare. Navodno je najveće interesovanje pokazao Vankuver Vajtkaps, ali Žiru bi više preferirao odlazak u Los Anđeles, Majami, Čikago ili Nju Jork.

Ostaje da se vidi da li nam uskoro sledi selidba Francuza iz Londona, grada u kome je proveo sedam godina igrajući za Arsenal i Čelsi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke