Žiru dobio jasnu poruku, Milano ili Madrid!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.12.2019.
22:57
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan pozvao je igrača Čelsija Olivijea Žirua da u januaru napusti taj klub zbog male minutaže.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Njegova situacija u Čelsiju se nije promenila u poslednja dva meseca. Za njega bi bilo bolje da ode u klub u kome će imati veću minutažu. Ako ne može da igra u Čelsiju, trebalo bi da ode tamo gde može da igra. Na njemu je da pronađe rešenje. Ne znam kakve ponude ima", rekao je Dešan, preneli su španski mediji.

Pojedini mediji preneli su da su za francuskog fudbalera zainteresovani Atletiko Madrid i Inter.

"Videli smo se nedavno. Kao i svaki igrač, on odlučuje. Nastupi igrača u klubovima vode do poziva u reprezentaciju. On to zna. On mora da izabere najbolje rešenje", dodao je selektor svetskih šampiona.

Žiru je odigrao samo sedam utakmica ove sezone. On je prošlog januara iz Arsenala prešao na "Stamford Bridž" i od tada je postigao samo pet prvenstvenih golova, ali je učestvovao u trijumfu Francuske na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Atletiko traži napadača zbog povrede Dijega Koste, koji će odsustvovati do februara. Spekulisalo se da je madridski tim zainteresovan za napadača Lajpciga Tima Vernera, ali bi u tom slučaju Atletiko morao da proda dvojicu svojih igrača.

Čelsi i Atletiko su u prethodnim sezonama pravili dogovore oko igrača, uključujući Dijega Kostu, Filipea Luisa, Tiboa Kurtou i Alvara Moratu.

U igri je i milanski Inter, kako Konte želi još jednog napadača i odavno je bacio oko na Žirua, koji je u Čelsi i stigao kada je on bio trener.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragojevic Andrija
Tuesday, 17.12.2019
10:59

kod nas je obrnuto.. prvo te zovnu u repku da bi te neko vidio i posle da te mogu prodat da napune dzepove.. posle si SNJ igrac

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 17.12.2019
10:45