Zinedin Zidan i Ilija Petković - znate šta ih veže i hoće li Zizu napraviti istu grešku?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.05.2019.
13:48
Izvor: Sportske.net

Zinedin Zidan pred bitnom odlukom.

Epa/Jan Woitas
Epa/Jan Woitas

Povezane vesti

Pozivanje svog sina u reprezentaciju zapostavljajući tako Marka Pantelića, Ramba Petkovića ili Veljka Paunovića, koštalo je Iliju Petkovića rasula u reprezentaciji Srbije i Crne Gore pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Nemačku.

Svi su se okomili na njega, kasnije smo od reprezentacije koja je primila samo jedan gol u kvalifikacijama primili laganih 6 komada od Argentine, jedan od Holandije i tri od Obale Slonovače.

Sada je Zinedin Zidan na sličnim mukama.

Zizuov sin Luka Zidan je golman, pominje se sve češće da će biti drugi izbor za narednu sezonu što je prilično bitna uloga u timu kakav je Real Madrid, posebno ukoliko se desi nenadana povreda prvog golmana.

Izvesno je da će prvi golman biti Tibo Kurtoa, da će Navas biti prodat, a šta je Zidan odlučio, ko će biti drugi golman?

Po svemu sudeći, Zidan neće napraviti grešku kao što je to učinio Ilija Petković, drugi golman za sledeću sezonu će biti Andrej Lunjin. Ukrajinac koji je sada na pozajmici u Leganesu će biti drugi golman Kurtoi, a Luka Zidan bi bio najverovatnije treći izbor ukoliko ne promeni klub.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 14.05.2019
17:46

Kakvog crnog Pantelica i Paunovica, imali smo vec cetiri spica bolja od njih. Vucinic je tad morao da ide, a i isao bi samo sto ga je sprecila ona povreda.

avatar
Oldboy
Tuesday, 14.05.2019
14:18

Iliju Petkovića poznajem lično i reći ću vam da taj čovek nema nikakvu kontrolu ni nad svojim ličnim životom, a kamoli da vodi reprezentaciju. Njegovim dolaskom sve je postalo kristalno jasno o staljinu i ambicijama fudbalskog saveza