Žilavi Alegri, ako ostane, ova petorica će morati da napuste klub!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 11.05.2019.
11:21
Izvor: Sportske.net

Alegri ne odustaje od klupe, na ruku mu ide što Anjeli neće Kontea, a trener Juventusa će se žestoko obračunati sa nekim igračima, ako preživi i potpiše novi ugovor...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

I dalje nema raspleta oko Juventusovog trenera, neće ga ni biti do kraja sezone. Ne zna se ni da li će Anjeli uopšte razgovarati sa Alegrijem, mada i dalje pouzdane informacije govore da predsednik Juventusa ne želi Kontea.

On veruje da nema u ovom trenutku bolje rešenje od sadašnjeg trenera, mada se pominje i povratak Dešampa na klupu. Juve ne može do Gvardiole, to je nemoguća misija, a sa druge strane moraće da sačekaju kraj sezone i finale Lige šampiona da bi videli namere Poketina.

Alegri želi da ostane pod svojim uslovima, da produži ugovor na tri godine, protivnici su Nedved i Paratići koji smatraju da Juve mora da promeni sistem igre, kako bi stigao do Svetog grala, toliko željenje Lige šampiona.

Ipak, odluka je na Anjeliju, a ako Alegri preživi, treba očekivati veliko raspremanje u timu.

On namerava da se oslobodi Dibale, Kansela i Mandžukića. Portugalcem nije zadovoljan zbog odbrane, brazilski bek je izgubio mesto od Spinacole koga Alegri želi da forsira, a što se tiče Mandžukića priča se o sukobu, ako dođe Ikardi, Hrvatu su otvorena vrata. Čak i da se to ne desi, a Čelsi ne zadrži Iguaina, sve je izvesnije da će Super Mario prihvatiti jednu od ponuda iz Kine i napraviti najveći ugovor u karijeri.

Još dvojica igrača vise, Miralem Pjanić koji je bio jedan od ključnih igrača, ali Alegri smatra da su mečevi sa Ajaksom pokazali da on nije sposoban da bude vođa na sredini terena. Daglas Košta je bio povređen, pala mu je cena, pitanje da li Juventus sada može da dobije i ono što je uložio u Brazilca, oko 40 miliona evra iako ga žele i Siti i Junajted, a pominje se PSŽ.

Dakle, Alegri bi mogao da očisti svlačionicu, da uz Remzija koji je već potpisao i Romera koji će godinu dana ranije stići iz Đenove, kupi još jednog štopera, zatim veznog igrača (san je Pogba, realnost verovatno Rabio ili neko sličan), kao i napadača, prva meta je Ikardi, alternativa Lukaku iz Junajteda.

Sve u svemu, situacija je veoma napeta, Juventus je osvojio titulu, ali u klubu su želeli više ove sezone, videćemo na kraju šta će Anjeli odlučiti. Tek, sa ostankom Alegrija, pomenutim igračima teško da ima mesta u klubu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ForzaJuve
Saturday, 11.05.2019
12:46

Čovek hoće da se reši svega što najviše vredi, najboljih igrača u timu...
Vreme je njemu da pakuje kofere, zajedno sa ovom njegovom uvrnutom filozofijom

avatar
Oldboy
Saturday, 11.05.2019
12:01

Da nije možda da Konte neće Juventus?

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 11.05.2019
11:55

Ukratko , svako ko ima malo kreativnosti i tehnike mora da bude prodan , a da stignu precenjeni i preplaceni igrace koji zastupaju Raiola i Mendes ! Ajde idi , ajde , dosta je bilo