Zidanu kritike zbog Jovića, Luka ide u Italiju, ali ne tamo gde smo očekivali?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.09.2020.
08:04
Izvor: Sportske.net

Da li se pojavila nova opcija? Posle sinoćnjeg razočaranja, jasno je da je u problemu, Niko ne razume Zidana...

EPA-EFE/Peter Powel
EPA-EFE/Peter Powel

Povezane vesti

I dalje nema raspleta, naime, pregovori Rome i Napolija oko Milika su zapeli, čeka i Juventus, kako bi Edin Džeko stigao u Torino. Ali, od njih ništa ne zavisi.

Sa druge strane, Roma preti da će izaći iz pregovora, razlog je to što Napoli ne odustaje od 25 miliona evra koliko traže za Poljaka, kome ugovor ističe na kraju sezone.

Čitava situacija je haotična, nije da nema vremena, ali prvenstvo je počelo, Fonseka je držao na klupi Džeka u Veroni, iako mu je bio itekako potreban, na kraju je završilo 0:0. Ako se stvari ne reše u narednih par dana, Džeko će doći u situaciju da predvodi "Vučicu" narednog vikenda na "Olimpiku" protiv Juventusa, svog nesuđenog tima.

Ima li Roma "plan B".

Navodno ima, u pitanju je Luka Jović. Oni bi pristali na dvogodišnju pozajmicu, sa otkupom, ali bi i Real imao šansu da vrati Srbina.

Jović nije ušao u igru, iako Real nije uspeo da postigne gol na "Anoeti", rekao je da nije žele da menja formaciju. Javnost ne razume ovog puta Francuza, mnogi kažu da postoji nešto između njega i Jovića, što je trener demantovao.

Ali, ako je ono sinoć odluka Zidana, za Jovića je najbolje da ode.


Baner 13


Jednostavno, gubi vreme, ne dobija šansu, neki kažu da je uvođenje Parka i Aribasa deo klupske politike forsiranja klinaca iz "fabrike", jer nije ušao ni Majoral...

"Marka" piše da je problem što Zidan ima četiri napadača, a veruje samo Benzemi, da klub neće dovoditi špiceve, iako je jasno da trener nema poverenja u igrače koje ima na raspolaganju. A kada Benzema ne da gol, završi se 0:0...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tristan
Monday, 21.09.2020
08:24

Jedan alzirac veruje samo jednom alzircu , ma daj, nema sanse! ako stvarno ima potencial, neka Jovic ode gde god moguce i dokaze da je kvalitetan, a jos ako uspe da da gol Realu i po mogucnosti isti taj real izbaci iz nekog takmicenja onda jos bolje , posto imaju jako gadan odnos prema ljudima vec godinama. Ili neka igra golf - taman poicija zvancinog kraljevskog golfiste se otvorila sa odlaskom Bejla!