Zidanove opcije, "otpisani" odjednom potreban?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.07.2019.
10:02
Izvor: Sportske.net

Iako je Zidan tvrdio da se ništa nije promenilo, glavni problem leži u tajmingu, ali i potvrdi najgorih slutnji.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Povreda Marka Asensija zbog koje će biti izgubljen za gotovo celu sezonu je praktično promenila planove Reala. Ne kada je dovođenje igrača u pitanju, tu i dalje ciljaju Pogbu, već se radi o prodaji.

Današnja "Marka" donosi priču da Zidan ima dosta opcija, Vinisijus, Brahim, čak i Isko mogu da igraju na toj poziciji, međutim, čini se da bi Bejl mnogo značio, jer može da pokrije više mesta u veznom redu i ima mnogo iskustva.

Džejms Rodrigez se takođe nameće kao rešenje, ali za njega Real ima ponude Atletika i Napolija, pa će najverovatnije biti prodat.

Sa Bejlom je obrnuta situacija, Madriđani žele da se oslobode njegovog ugovora i vrate deo od uloženih 110 miliona pre pet godina, no to nije moguće.

Tačno je da Bejl ima ponude iz Kine, ali čak i kad bi ih prihvatio, one Realu ne bi donele obeštećenje. Tačnije mogli bi da inkasiraju oko 15 miliona evra. Klubovi iz Azije ne plaćaju obeštećenje, kako ne bi iznosili novac iz zemlje, to je preporuka tamošnjih vlasti, spremni su da ulože velike sume u plate igrača, ali ne i u sam transfer.

Zbog toga, za Bejla nema rešenja. Na stranu, što je on poručio da ne želi da ide u Kinu, a nema ni zainteresovanih klubova u Evropi.

Džonatan Barnet, njegov agent je već rekao da pozajmica ne dolazi u obzir, a Realu niko neće platiti ni 50 miliona za Velšanina.

Stoga, velika je verovatnoća da ostaje, pokazao je da može da bude deo tima, a čini se da će i Zidan biti pod pritiskom Pereza da Bejl dobije pravu šansu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RAy
Thursday, 25.07.2019
17:04

Kako i da bilo, Real je najebao za sledecu sezonu sa ovim napadom, Zidane ce (90%) igrati sa Azard - Benzema - Bejl / Vaskez , a ovi realno ne mogu da doprinose da se osvoji nesto, nema teorije, cak i jedan Atletiko opet ce bidi pred njih u ligi ...

avatar
johny_Juve
Thursday, 25.07.2019
12:34

Lepo sam napisao

avatar
Opet onaj Anonymous
Thursday, 25.07.2019
10:20

Sada Bale definitivno ostaje zelio ga Ziadne ili ne, Vinicus kod Zidane sumnjam da ce dobiti sansu. Ne gine mu posudba pa tako Rodrygu koji je stigao. B.Diaz ili posduba ili prodaja ako Ceballos nije dobio sansu nece ni on sigurno.