Zidanove muke, abdicira posle 1101 dan, a ovo su tek dve runde u prelaznom roku koje je dobio protiv Florentina!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.06.2019.
12:17
Izvor: Sportske.net

Čovek se namučio od kada je sezona završena, uspeo da ubedi predsednika, ali daleko je to od onoga što namerava da uradi...

EPA-EFE/J.J GUILLEN
EPA-EFE/J.J GUILLEN

Povezane vesti

Zinedinu Zidanu zaista nije lako, sezona je završena, nova počinje za pet nedelja, međutim, on je već obavio nekoliko poslova, mada to nije ni blizu onoga što mora da učini.

Prvo je ubedio Serhija Ramosa da ostane, naime intervenisao je kod Pereza, kapiten je želeo da ode u Kinu zbog finansijskih problema koje ima usled loših investicija van fudbala, ali na kraju je odustao.

Uz to, Perez je insistirao da Čelsiju bude ponuđen veći novac kako bi bio doveden Azar, iako je Perez hteo da odustane, kada su "Plavci" povećali cenu. Zidanu se žuri, Azar je najavio odlazak, ali će "Los Blankosi" morati da plate blizu 120 miliona za igrača koji ima još samo sezonu ugovora. To će biti daleko najveća svota u toj situaciji, kada bi već narednog leta mogao da dođe bez obeštećenja, ali Madriđani ne mogu da čekaju.

Ali, to nije ni pola posla, sada treba ipak ubediti Pereza da uzme Pogbu pre Eriksena, što je mnogo teže. Naime, za Danca bi cena bila sigurno pedesetak miliona manja, takođe, imao bi duplo manji ugovor, i njemu ističe obaveza 2020. Međutim, Zidan želi Pogbu po svaku cenu, pa Perez mora da pregovara sa Junajtedom koji traži 170 miliona evra.

Jović je blizu, on bi mogao da bude predstavljen sa Azarom, a zanimljivo da Zidan ne želi Eriksena, i ako ne može do Pogbe, on bi pre Ndombelea iz Liona koji ima ponudu PSŽ, ali koga želi i Mančester Siti.

Da bi ovo sve ostvario, Perez mora da se oslobodi Bejla, da proda igrače iz drugog plana, verovatno i Iska i Kejlora Navasa, sve u svemu, Real koji danas silazi sa evropskog prestola posle neverovatnih 1101 dana, oni su slavili u Milanu, Kardifu i Kijevu u poslednja tri finala, danas Evropa konačno dobija novog vladara i to baš u Madridu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 01.06.2019
16:40

Iskreno, navijam da Zidan ubedi Pereza i kupi Pogbu. Mozda u Realu pokaze sav svoj raskos no u Junajtedu je definitivno kvaran zub koga se treba osloboditi i dovesti nekoga ko hoce da igra, ima dosta dobrih veznjaka.

avatar
Triple H
Saturday, 01.06.2019
15:39

Nisam stručnjak, ali mi stvarno ne ide u glavu zašto Zidan traži Pogbu umesto Eriksena. Uz Nejmara, mislim da trenutno nema mnogo problematičnijih likova od njega...

avatar
Don Carlo
Saturday, 01.06.2019
12:51

Nije lako sa Perwzom, kao sto nije ni sa Berluskonijem bilo, jedini koji je bio mag sa njima dvojicom je Anceloti

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.06.2019
12:40
avatar
Колатерална Штета
Saturday, 01.06.2019
17:44

Može biti posle hiljadu sto jednog dana...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
06:15

Da, tako je trebalo da pise.

avatar
Saturday, 01.06.2019
12:34

Majke mi da sam na mestu Romana ne bi sad pustio Azara u Real,ima osecaj da ce Zidan popiti otkaz sledece sezone,a sam Azar vise forsira odlazak zbog Zidana nego sto to cini zbog Reala kao Reala....

avatar
GoHard
Saturday, 01.06.2019
12:32

1100 dana vladavine, 1100 dana boixosa plaka na i pisanja #bartomeuout posle svake sezone 😂