Zidanov spisak, vratio se Luka Jović, veliko iznenađenje, trojica otpisana!?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 07.08.2019.
09:56
Izvor: Sportske.net

Nema ni govora o povredama, jasno je, nešto se sprema u Realu...

EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI
EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI

Povezane vesti

Zinedin Zidan je objavio spisak igračas koji će putovati na duel sa Red Bulom. Luka Jović se vratio, očigledno da je povreda prošlost, ali je indikativno koje igrače Francuz neće voditi na prijateljski meč.

Nema Džejmsa Rodrigeza i Gareta Bejla, kao ni Marijana Dijaza.

Da li ovo znači da na Kolumbijca i Velšanina, Real ne računa jer i dalje želi da ih proda ili pozajmi kako bi otvorio prostor za Pogbu, ostaje da vidimo.

Marijano nije raspoložen da ode, iako je tek treći špic, Real bi ga prodao Romi.

Nema ni Modrića, nije u pitanju povreda, nikome nije jasno da li se takođe radi o nameri da ode iz kluba, mada je to malo verovatno.

Izostaju i Brahim i Mendi koji su povređeni, nema ni Asensija koji je doživeo tešku povredu, a Rodrigo i Kubo su se stavili na raspolaganje treneru Kastilje, odnosno drugog tima, legendarnom Raulu.

Zidan vodi 17 igrača i tri golmana, vratili su se Kazemiro i Militao sa odmora, takmičarsku ekipu bi trebalo da čine još Modrić, Brahim i eventualno Pogba ili Van de Bek, ko bude stigao do kraja prelaznog roka, što je ukupno 20 igrača i tri golmana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 07.08.2019
11:24

Za Bejla i Rodrigeza nema mesta ali za neke promasaje i onu supljinu od odbrane i rupetinu od golmana Kurtou ima?Zidanu zelim jako brzu smenu i odlazak u PSG pa neka tamo forsira Francuze i inati se zato sto ih nije dobio...

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 07.08.2019
11:06

Kakvo ce ovo pucanje od sezone da bude. Ako su prosle kiksirali zbog odlaska Ronalada i Zidana u nezgodnom momentu a da niko nije iskocio u prvi plan, ove sezone su dodatno bez Bejla i Asensija a cela ekipa je jos godinu starija tako da ce pojedini veterani koji su vec bili u klimavoj formi sada biti jos losiji. Azar je dobar ali nije Hudini.

avatar
REVØLT
Wednesday, 07.08.2019
09:59

Malo verovatno Hahaha