Zidan tvrdoglav, Holanđanin "odjavio" Real, spas u 16-godišnjaku?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 03.10.2019.
09:32
Izvor: Sportske.net

Realovi rezultati su bolji od igara, ali i dalje duboka zabrinutost, pogotovo zbog mečeva koji slede. Ko će stići u januaru?

AP Photo/Daniel Cole
AP Photo/Daniel Cole

Povezane vesti

Real vodi u šampionatu, ali nikoga nisu ubedili da će ovo biti dobra sezona.

Klub planira kupovine u januaru, imaju dosta problema u veznom redu što se i pretpostavljalo. Zidan nije ugrožen, ali bod nakon dva meča u Ligi šampiona ne ohrabruje. Takođe, tek ih čekaju jaki rivali, posle Atletika u domaćem šampionatu, priča se o pojačanjima.

Pogba je daleko, realno, oko 180 miliona koliko traži Junajted neće platiti niko, pa ni Real.

Jedna od opcija Van de Bek je odbio januarski transfer.

"Svi znaju da ostajem posle pauze, i Real i drugi klubovi, Ajaksu sam već rekao. Ne želim da odem na pola sezone, do leta sam sigurno u Amsterdamu", kaže talentovani igrač koji bi trebalo da nasledi Kazemira.

Sa Kristijanom Eriksenom je situacija drugačija, njemu ističe ugovor, poslednja šansa da Totenhem zaradi nešto je januar, hoće ga i Junajted, mnogo će zavisiti od sudbine Poketina. Eriksen želi u Real, ali Zidan nije baš oduševljen Dancem i letos je bio protiv njegovog angažovanja.

Zidanu zameraju i što nije uspeo još da uklopi mlade igrače Vinisijus, Jović, Militao i Rodrigo dobijaju šansu na kašičicu. Francuz se drži "senatora", stare garde i mada rezultati nisu loši, mnogi su zabrinuti zbog toga što nema nikakvog napretka u igri.

Novo ime za Real je i francuska senzacija Kamavinga, ima 16 godina, prvi je igrač 2002. godište koji je bio starter u ligama petice, momak iz Konga je odigrao već devet mečeva za Ren, ali teško je verovati, da i ako ga kupe na zimu može odmah da koristi prvoj ekipi.

Teško je zamisliti Real koji svoje nade baca u 16-godišnjaka, pa "Marka" danas piše da Zidan mora da preseče ako ostane na klupi i da dovede veznog igrača, Eriksen i dalje ostaje najrealnija opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real4ever
Thursday, 03.10.2019
14:24

Prvo bi trebalo da se malo srede, da riješe psihološke probleme. Ne može se izaći na teren bez ideje kao lako ćemo i poslije se vadi da izvučeš remi. To je bio slučaj u mnogo utakmica prošle sezone, opet im se ponavlja isto. Protiv Briža dva totalno drugačija poluvremena, jedno totalno loše bez ideje, bez želje, dok u drugom grizu, napadaju, stišću protivnika. Sve je u njihovim glavama jer kada se vidi ko su ti igrači i koliko iskustva imaju, događaju se tako glupe stvari. Primaju kako kaže Zidan, smiješne golove, to se ne smije događati. Mora se u svlačionici zagalamiti jer ovo što rade igrači je amaterizam i krajnji bezobrazluk. Da li će to moći Zidan ne znam, ali znam ko može. Može jedino Ramos, on je lider i vođa svlačionice i mislim da je i njegova riječ isto toliko velika kao i Zidanova.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 03.10.2019
10:40

Real sasvim dobro igra. Protiv Osasune nisu dozvolili ni jednu sansu, protiv Atletika takodje, na tri utakmice su dozvolili samo jedan sut u okvir gola koji je cisto statisticki. Nisam gledao protiv Briza, ne znam sta se tamo desilo, ali mislim da ce Zidan to postimati.

avatar
Senko Rozajac
Thursday, 03.10.2019
13:45

bravo
moje misljenje je jos i da
KROS I MODRIC nisu vise da igraju istovremeno
i Kurtoa mora da bude na klupi
Areola je u mnogo boljoj formi trenutno

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 04.10.2019
08:46

Modric kad je usao protiv Atletika vidjelo se koliko im je nedostajao. Odmah je unio malo zivosti u igru. Sto se mene tice, ne postoji niko ko moze zamijeniti Modrica, za Krosom vec ne bih puno zalio. Slazem se i za Areolu.

avatar
Badr Hari
Thursday, 03.10.2019
13:45

Briž su pokrali ko što to godinama unazad rade u LŠ: priznatim golom Ramosa iz čistog ofsajda (VAR 'štela'), isterivanjem napolje kapitena Briža i odmah potom golom Kazemira nakon faula u napadu.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 03.10.2019
09:59

Kako da nasledi Kazemira kad je on trenutno glavni igrac reala i bez njega se ne moze zamisliti ekipa...

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 03.10.2019
14:06

vrvt su muslili da je zamena na duze staze. Svakako Kacemiru treba konkurencija jer zna da bude u padu forme. Preveliki broj meceva a imaju samo jednog ozbiljnog def veznog. Valverdea ne racunam, njemu treba ozbiljna pozajmica kao sto je svojevremeno Casemiro otisao u Porto i vratio se kao igrac a ne veciti talenat....

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 05.10.2019
18:20

valverde je danas pokidao,licno mene je iznenadio svojom igrom jer nesto nisam bio ubedjen da ima kvalitet...