Zidan pronašao štopera, sad je stvar pregovora!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.07.2020.
10:50
Izvor: Sportske.net

Još jedan fudbaler na listi pored Halanda, Kamavinge, Mbapea, traži se novi Varan. Problem je cena, ali Real spreman na pregovore...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Real neće kupovati, makar ne zvezde ovog leta, ali gledaju u budućnost, traže i štopere, iako će Ramos ostati. Potreban je partner Varanu za budućnost, Militao do sada nije pokazao da vredi uloženih 50 miliona evra, a nije ga Zidan ni doveo.

Sve u svemu, traži se mlađi igrač, izbor je Benoa Badiašile, odlični štoper Monaka.

Naime, ovaj div visok 192 centimetara je jedan od najtraženijih štopera, debitovao je za "Kneževe" u 17 godina, a član je mladih francuskih reprezentacija.

Mendeš je već probao da ga otkupi i prosledi u Vulvse, ali je Monako tražio 40 miliona evra.

Sada Real pokušava da kapariše igrača, slično su uradili svojevremeno sa Varanom koga je Zidan pronašao u Lensu i tada ga je Real doveo za desetak miliona.

Real na listi štopera koje su gledali imali Upamekana iz Lajpciga, Gabrijel iz Lila i Salisua iz Valjadolida, ali oni izgleda nisu prošli "kasting" pa je Badiašile svakako rešenje za budućnost.

Baner

Ima ugovor sa Monakom do 2024. "Kneževi" ne moraju da brinu, očekuju da mu cena poraste sledeće sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Saturday, 01.08.2020
14:08

E golemo... stoper, 17 mu godina, igra u Monacu i vrijedi 40mil. Srca ti kako 40?. Baš maloprije neko u komentarima napisa Stouns 20 mil.