Zidan preko najluđe veze završava Realu novog "galaktikosa"?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.10.2017.
16:39
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv scenario.

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Iz Španije danas stiže zanimljiva vest, Real Madrid će pokušati da ukrade Barseloni veliku želju koristiće prijateljstvo sinova Zinedina Zidana.

Navodno, mladi fudbaler Olimpik Marseja Maksim Lopez je na meti brojnih velikana, a Barselona je najozbiljnije zagrizla poslednjih nedelja.

Međutim, Zinedin Zidan ima plan da ga preotme velikom rivalu i to preko svojih sinova Enca i Luke koji su veoma bliski prijatelji sa ovim momkom.

Maksim Lopez ima samo 19 godina, visok je svega 167cm, ali poseduje sve kvalitete da bude naredna mega zvezda.

Sport prenosi da je Real Madrid takođe krenuo u trku, da je Zidan već poverio svojim sinovima da njihov drugar ima šansu da zaigra u "kraljevskom" klubu, a gde ćete lepše i direktnije poruke od te za jednog mladog fudbalera.

Enco i Luka Zidan su gotovo u svakodnevnom kontaktu sa Maksimom, kao dečaci su se družili, pošto su odrastali u Marseju, a i dan danas odlaze na zajedničke odmore ili slična druženja.

Ako ovakav scenario bude u Španiji, ovo će biti jedan od najzanimljivijih transfera poslednjih godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Tuesday, 24.10.2017
22:58

Moze ako smatraju da je vredan dresa Reala.

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 24.10.2017
19:43

Nije strano da klubovi ovih dana bez dileme biraju Real ispred Barse. :D Jedan je osudjen da ne zna da zonglira loptu a drugi da nece da igra, kakva steta obojica redjaju 8 od 10 ocena minimalno na svakoj tekmi :D

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 24.10.2017
18:27

Galaktikos nije svaki igrac Reala nego samo superstar koji dodje u tim. Figo, Zidan, Bekam, Ronaldo... Ovaj decko tesko da ce ikad da bude galaktikos.

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 24.10.2017
20:43

Kakva ironija kad igraci koji nisu galaktikosi donose vise trofeja Realu no galaktikosi :D

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 24.10.2017
23:47

Gde ga zeli? Gde je to izjavio? Daj mi snimak gde kaze da zeli De Heu. Zidan bira golmana a ne Perez sto je vec dokazano, samo neki ne zeli ili su ograniceni pa misle drugacije.

avatar
Mino Rajola
Tuesday, 24.10.2017
22:02

Galaktikosi donose novac od marketinga. U pitanju su je više stotina miliona godišnje. Zato Peres želi Deheu umesto Navasa.