Zidan predao spisak, sedmorica mogu da idu, Perez se konačno složio!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 26.03.2020.
18:04
Izvor: Sportske.net

Madriđani će takođe biti primorani na prodaju kako bi preživeli finansijsku krizu koja svima preti.

Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Fudbal nije u centru pažnje kada je teren u pitanju, ali van njega klubovi uveliko pripremaju letnje radove, pa je tako i u Real Madridu.

Španski mediji danas prenose da je i Real, poput Barselone (više o tome OVDE), napravio listu igrača koji će dobiti dozvolu da napuste klub u slučaju pravih ponuda.

U pitanju su igrači koji mogu da popune klupsku kasu, a na koje Zinedin Zidan nije previše računao ove sezone i koji nisu ispunili očekivanja. Navodno, Florentino Perez je ovo oberučke prihvatio jer je svestan da će klubu biti jako teško u narednim mesecima i sledeće godine, usled velikih gubitaka tokom pandemije.

Nažalost, kao i prethodnih dana, opet je na listi za "odstrel" i Luka Jović, a uz njega i - Geret Bejl, Džejms Rodrigez, Marijano Dijaz, Alvaro Odriozola, Luka Modrić i Marselo.

Za Bejla i Rodrigeza je odavno poznato da Zidan i Perez žele da ih prodaju po bilo kojoj ceni, jer imaju ogromna primanja.

Sada je u grupi koji bi mogli da odu i Luka Modrić, a najzaslužniji za to je Fede Valverde koji je eksplodirao ove sezone.

Odriozola je otišao na pozajmicu u Bajern Minhen, a kako ni tamo ne igra, očekuje se da Real sačeka neke nove ponude, dok će drugi bek koji može da ide - Marselo. Brazilac je pao u drugi plan dolaskom Ferlana Mendija i deluje da je njegovo najbolje vreme prošlo.

Ostaju još napadači, ni Marijano Dijaz ni Luka Jović nisu pokazali da mogu da nadomeste Karima Benzemu kada je Francuzu potreban odmor.

Nema sumnje, biće zanimljivo leto i na Santjago Bernabeu.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Friday, 27.03.2020
14:50

Jovic igrao 500 minuta ukupno, sto znaci 5 i po tekmi i proglasili ga za promasaj, gde to ima...Samo u Realu i Barseloni, zato njima ne treba prodavati igrace za manje od 100m, ako nemas ime odma si promasaj...Sta je onda Azar? U Celisiju bio Bog, igrao fantasticno, a u Realu ne postoji, ali to niko ne spominje jer je to Eden...

avatar
tomi selbi
Friday, 27.03.2020
10:03

Samo jedna stvar se zaboravlja...kome ce to tacno prodati igrace, kad su svi u problemu...pre ce biti neki status kvo, dok se ne stabilizije sve.

avatar
Mirjevac
Friday, 27.03.2020
00:29

Ovi novinari pisu da je barca u krizi, niko ne spominje real, koliko je upao real u krizi poco da izdaje teren Bernabeu za magacin! Kose tome nadao? Boga Mesi ce da se ljuti sto njegov stadion za treniranje izdaju za magacin!

avatar
Stratford
Thursday, 26.03.2020
20:14

Modrić i Marcelo otpisani, hahahaha

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 26.03.2020
20:06

Jovic ostaje nema sanse da ga prodaju sad tek tako a toliko su ga platili,zivi bili pa vidjeli...

avatar
Mirjevac
Friday, 27.03.2020
01:53

Pitam se sad koliko ce real da dobije za ovih sedam igraca? Kad oni sto nisu navijaci barcelone onako umanjise cene za barcine igrace! Ovi realovi skoro nisu ni igrali i nisu imali sanse da se dokazu i da ih neko vidi da bi ih kupio, a dok oni barcinis kro su svi igrali i mnogi su ih videli, i sad mogu da ocene njihovu cenu! Sta ce da bude sa ovim realovim kad nisu ni vidjeni?

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 27.03.2020
23:11

bice prodat ukoliko neko ponudi pribliznu sumu a hoce jer mlad i ima pedigre od prethodne sezone.... moguce da nece dobiti sav novas odjedom ali u ratama i bonusima sigurno... kriza je sa napadacima tog profila, druga stvar je sto se nije snasao u Realu ima i do njega i do okolnosti oko njega, samog tima Reala... ali je nesumnjivo veliki talenat

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 26.03.2020
19:24

Slažem se što se tiče prodaje svih gore navedenih igrača izuzev Modrica. Mislim da svakoj ekipi treba jedan takav igrač makar na klupi. Iskusan je, siguran na lopti, dobar pod presingom... Sto se tice napadača ja bih doveo Obamejanga, a Jovica poslao na pozajmicu u neki tim iz središnjeg dela tabele La lige, da bi podigao samopuzdanje i da bi se navikao na ligu. Kurtoa Alaba Kulibali Varan Hakimi Kazemiro Kros Isko Azar Sanco Obamejanga tako bih ja to prešlozio 4-5-1.

avatar
Benz9
Thursday, 26.03.2020
23:13

Alaba i Kulibali neće doći sigurno, a ni Sančo bogami... Prije će ti biti ovako Kurtoa - Karvahal, Varan, Ramos, Mendi- Kasemiro, Kros, Odegard(ili Van de Bek ako dođe) - Azar, Benzema i Isko...

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 27.03.2020
23:14

aubemejang je star za tim reala i put kjim Real ide, zeli mlade i brutalne igrace... Alaba moguc ako ne produzi ugovor umesto marsela, Sanco vredan borbe 100 miliona dobra investicija i Haland. A naredno leto Mbappe.

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 27.03.2020
23:12

ma kakvi to...

avatar
BlueBoy84
Friday, 27.03.2020
07:18

Iska će oterati

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 27.03.2020
02:39

Real je ozbiljno zainteresovan za Alabu...ne zeli da potpise npvo ugovor sa bajernom tako da nece biti mnogo skup a moze da pokrije mnogo pozicija

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 27.03.2020
00:34

Ja sam to po nekom mom ukusu skockao. Pouzdano znam da Sanco neće doći, ostaje u BVB još jednu sezonu, tako pišu ugledni nemački tabloidi. Hakimi je bolji od Karvahala, veruj mi, pratim Bundes intenzivno. Ramos je star i sve je skloniji kiksevima, treba vam zamena za njega. Van de Bek je već doveden koliko znam, on bi mogao sa Iskom da se rotira na poziciji 10-ke. Nije Isko krilo, on je 10-ka, bolje dovedite još jedno krilo poput Mbapea, onako 💣 u vašem stilu. Sportski 👋

avatar
Mirjevac
Friday, 27.03.2020
00:31

Bas tako Alaba nece doci u real,vec vece su sanse da dodje u barci, nije sigurno ali su vece sanse! Taj Azar dali je ziv i dali jos igra fudbal, za njega se nije culo po odavno, nema ga nigde! Realov promasaj od 120 mmilionna!