Zidan otpisao dvojicu, održao sastanak sa Bejlom, kakvo razočaranje za Real!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.05.2019.
10:13
Izvor: Sportske.net

Ne pomaže ništa, u klubu nemaju rešenje...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Garet Bejl nije bio u kombinaciji za tim protiv Viljareala, a Zidan je odbio da odgovori da li je to poruka Velšaninu.

Međutim, španski mediji prenose da je Francuz obavio razgovor sa Bejlom i da je ishod bio razočaravajući. Sastanak je održan u klubu, priča se da je situacija bila zategnuta, a Bejl je ostao pri svome, neće napustiti klub.

Čak ni pretnja da neće ući u avion za Ameriku na početku priprema 8. jula nije pokolebala Velšanina, on je rekao da će trenirati u Madridu i da veruje da će se izboriti za mesto u timu.

Ovo je razočaranje za Real koji želi da ga se oslobodi, ali Bejl je siguran u svoj status, ima ugovor, plata će mu rasti do 17 miliona godišnje. U julu će napuniti 30 godina, nema nikakav pritisak, i ako bude zaleđen u Realu, sigurno će igrati za svoj Vels, to se ne dovodi u pitanje.

Međutim, čak i da želi da ode, ponuda nema, tačnije nema takvih koje bi prihvatio. U Totenhem ne želi, kupovina od strane Junajteda je nerealna, kao ni pozajmica Bajernu, o kojoj se pričalo.

Zbog toga je Real zaista nemoćan, ako Bejl ostane protiv volje kluba, značilo bi da bacaju blizu 35 miliona bruto godišnje na igrača koji nije ni blizu tima.

A opet, nemaju nikakvog načina da ga se oslobode, Bejl može da trenira, igra golf do mile volje u sunčanom Madridu, zaista nema nikakav motiv da ode.

U takvoj poziciji nisu dva igrača kojima je već saopšteno da Zidan na njih ne računa, u pitanju su Sebaljos i Ljorente na koje Zidan nije baš računao ni u svom prvom mandatu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Tuesday, 07.05.2019
23:13

ManUTD baca skoro duplo vise na Sanceza pa ne pišete toliko o njemu koliko o Bejlu.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 07.05.2019
13:56

Zato se igracima iznad 27 godina ne trebaju davati ugovori na vise od 2 godine. Nikad ne znas kad ce da im padne forma ,evo Alexis Sanchez je potpuno neprepoznatljiv . Niko nece da kupi igraca koji ima 27+ ,nije u formi i ima ogromnu platu. Mozda Kinezi ili Arapi ali ozbiljni igraci ne idu u njihove lige pre ,npr 32-33 godine .

avatar
Boran83
Tuesday, 07.05.2019
11:23

Bole ga brige, zasto bi isao bilo gde i jos tamo gde ode da mora da igra fudbal umesto golf, pa nije covek lud 😂

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 07.05.2019
10:47

Pitanje koliko je sve to tacno. Ali neka ga ostave makar na klupi. Ove sezone je bila kratka, a to bude presudno kad se lomi sezona.