Zidan otpisao Brazilca, sada ima plan A i plan B!

Autor: Milovan Longinov
utorak 19.05.2020.
21:27
Izvor: Sportske.net

Zanimljive vesti iz prestonice Španije.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Iz razlitičih izvora stigla je najpre informacija da se Eder Militao priprema za mesto broj četiri, tačnije Zinedin Zidan mu je poručio da neće biti prvi izbor posle Serhija Ramosa i Rafaela Varana.

Navodno, Brazilac još nije na potrebnom nivou, iako je Real platio čak 50 miliona evra Portu prošlog leta.

Od ranije se zna da je Dajo Upamekano prva velika želja Zinedina Zidana, ali ovog leta nije realna opcija, jer će svi klubovi biti u "minusu", a klazula od 60 miliona je prevelika u ovom trenutku. Uz to, navodno je mladi Francuz bliži Bajernu nego Realu, jer bi u Minhenu imao mesto startera, što pored Ramosa i Varana nikome nije sigurno.

Baš zbog toga, madridski As piše da Real traži plan B, a on to je štoper Lil - Gabrijel Magalaes.

On se navodno po svim kriterijumima sviđa upravi Reala, jer je u pitanju takođe mladi, 22-godišnji štoper, a uz to, iako je Brazilac, već poseduje evropski pasoš, pa ne bi zauzimao mesto stranca u ekipi.

Kazino

Pored toga, za razliku od Militaa, on je levonog, što je nešto što Zidan odavno želi u svom timu.

Za kraj, najvažnija je ipak cena, jer bi Lil bio spreman da ga pusti za 20 miliona evra, jer ga je francuski klub platio svega tri za dolazak iz Brazila.

Zanimljivo, Gabrijel je u sezoni 2017/18 bio na pozajmici u Dinamo Zagrebu, ali je tada kao omladinac uglavnom igrao za drugi tim hrvatske ekipe.

Nakon tog kaljenja, odigrao je 52 utakmice za prvi tim Lila, a pre Reala, njega je želeo Čelsi, ali nije uspeo da ga dovede.

Pogledajte o kakvom igraču je reč:


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 20.05.2020
11:16

Militao je bolji 5x od ovog Gabriela

avatar
RedDevilSRB
Tuesday, 19.05.2020
23:31

Ja razumem da je igrati za Real stvar prestiža ali mladi igrači tamo retko uspevaju. On će da ode a nije ni šansu dobio kako treba. I on i Jović. Treba da razmisle da li žele da budu na platnom spisku Reala i da greju klupu ili da odu i lepo ožive karijeru.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 19.05.2020
22:28

Real Kupio Hazara za 120 miliona plus bonus, Jovica za 60 plus bonus, Milita za 50 plus bonusi, i od njih nijedan nije igrao, dali se to zove mozda promasajj sezone? Barcini igraci koje je Barca navodno promasila, su sva trojica davali REALU golove, Kutinjo je dao go realu kad je igrao za barcu, opet ce kad se vratiu barci, Dembele isto tako je davao go REALU, tako isto i Grizman! Dok Realovi promasaji svi zajedno su postigli tri gola! Dembele kad nije bio povredjen i kad je igrao on je bas igrao, ali povreda i njegova ne disciplina su ga zaustavile, ali on se oporravio i spreman je da opet daje golocve, Kutinjo kad se vrati isto tako, za Grizmana i da ne priacm, on je punio rreal i kao igrac Atletika i sad kao barcin, tako da se samo zna koje napravio veliki promasaj! Postici gol protiv reala je kao da si oosvoji ligu!