Zidan odlučuje - Devetorica u borbi za dres Real Madrida, samo je jedan siguran!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 22.03.2018.
18:02
Izvor: Sportske.net

Real Madrid je poslao nekoliko fudbalera ove sezone na pozajmicu, da li će neko od njih igrati naredne sezone baš na "Santjago Bernabeu"?

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Zinedin Zidan i uprava Real Madrida bi morali vrlo brzo da reaguju kada su u pitanju pojedini igrači na pozajmicama.

Mnogi od njih bi mogli da se nađu u prvom timu Real Madrida, posebno nakon odličnih rola na pozajmicama ove sezone.

Vinicius je odličan u Flamengu, postigao je i dva gola protiv Emeleka u Kopa Libertadores, trebalo bi u julu da se pojavi na pripremama za novu sezonu. Rekli bismo da je samo on siguran za narednu sezonu u Real Madridu od svih fudbalera koji su na pozajmici.

Martin Odegard je u Herenvenu, igra sasvim solidno, sve bolje i bolje i polako sazreva. Ipak, za njega najverovatnije neće biti mesta ni naredne sezone, već se pominje pozajmica u Leganes. Inače, mladi 18-godišnji Norvežanin ima ugovor sa Real Madridom sve do 2021. godine.

Lukas Silva je glavni problem Real Madrida, mnogi su njegovu kupovinu prokomentarisali kao veliku grešku. Njegov ugovor sa Real Madridom važi sve do 2022. godine, a verovatno neće više igrati u Realu jer madridski klub pokušava da ga proda. Bio je na pozajmici u Marseju gde se nije najbolje snašao, sada je u Kruzeiru gde je takođe loš.

Fabio Koentrao igra odlično u Sportingu, Žorž Žezus je prokomentarisao da je ponovo spreman za najjače klubove. Koentrao je na pozajmici koja je koštala milion evra, a ugovor sa Realom mu ističe na kraju sledeće sezone.

Raul de Tomas je napadač koji je najviše oduševio ove godine, postigao je 18 golova u 22 meča koliko je bio starter u ekipi Rajo Valjekana, jedan je od ključnih igrača tog tima, ali je najveći problem to što ostaje bez ugovora na kraju sezone. Ima 23 godine, na Realu je da odluči šta im je činiti.

Vezista Federiko Valverde igra na pozajmici u Deportivu iz La Korunje, ima samo 19 godina i mogao bi da bude velika zvezda u budućnosti, ali nije ove sezone imao previše prilike da se dokaže usled povrede koja ga je zadesila. Ovaj momak je i reprezentativac Urugvaja.

Serhio Diaz je napadač iz Paragvaja, ima samo 20 godina i ove sezone je u Lugu na pozajmici, ali je i on u novembru dobio tešku povredu i propustio je veliki deo sezone. Naredne sezone igraće za Kastilju, najverovatnije. Inače, plaćen je 5 miliona evra pre dve godine.

Aleiš Febas je 22-godišnji vezista koji nastupa za Saragosu i jedan je od najboljih fudbalera ove sezone u tom klubu koji se bori za ulazak u viši rang. Najverovatnije ostaje u Saragosi i naredne sezone.

Džejms Rodrigez ima dogovorenu pozajmicu do 2019. godine, otkupna klauzula je 42 miliona evra, velike su šanse da ostane u Bajernu iz Minhena.

Koga bismo mogli da naredne sezone gledamo u Real Madridu od pomenutih?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Friday, 23.03.2018
15:54

Od svih navedenih samo će Vinicijus zaigrati u Realu i to za godinu dana. Ostali nikad. Možda Dijaza vrate da ga prodaju kao Moratu.

avatar
Los Vikingos
Friday, 23.03.2018
11:52

Realno, niko od ovih igraca nije toliko potreban Realu, Vinicijus ima ugovor da ostane do januara 2019 godine i verovatno ce tako i biti. Odegard se pokazao u Holandiji, ali ga treba dati na pozajmicu u Spaniji, De Tomas jeste dobar ove sezone ali mislim da je Marijano iz Liona veci prioritet. on ima u ugovoru klauzulu da mogu da ga dovedu na leto. Rodrigeza ce najverovatnije prodati, kao Koentraa i Silvu. Valverde se povredio, zato ga treba poslati na jos jednu pozajmicu i to je to.

avatar
Offside
Friday, 23.03.2018
11:42

Nema sta da se odlucuje!Ostaviti ih skoro sve,Diaz,Vinicius,Koentra sve su to igraci koji bi bili odlicni za zamene.Fali bek,fali napadac za zamene sto bi Diaz i Koentrao odlicno zatvorili,a Vinicius je buducnost njega treba dovesti i polako uigravati.A mislim da nema coveka koji nece reci da je pustanje Rodrigeza najveca glupost Pereza i Zizua.Tako da Dzejmsa obavezno vratiti,ove sezone se pokazalo koliko fali!

avatar
rosen.manutd
Thursday, 22.03.2018
20:45

Mislim da sam ranije negde pročitao da Lucas Silva zavrsava karijeru zbog srčanog problema.

avatar
MSSZRMK
Friday, 23.03.2018
01:22

Ništa od toga,to davno bilo(prošle godine).Na pozajmici je trenutno.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 22.03.2018
19:15

Sem ovog prvog i to jako tesko ostali nemaju sanse. Diaz iz Liona, mislim da za njega imaju pravo prece kupovine, bi bio dobro resenje za drugog napadaca koga Real i nema trenutno.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 22.03.2018
20:00

Postoji drugi špic,Majoral.Samo što nije francuz i ne snima.

avatar
madridistatill_i_die
Friday, 23.03.2018
02:13

Kakav bre Majoral

avatar
Thursday, 22.03.2018
19:10

Vinicius se neće pojaviti sledeće sezone jer prema dogovoru ostaje u Flamengu kao pozajmljen igrač i naredne sezone, tako da je u Realu tek u sezoni 2019/20.

avatar
Luka Modric
Thursday, 22.03.2018
20:40

Ali zbog dobrih utakmica u realu razmisljaju da ga vec ovo ljeto uzmu..vidit cemo sta ce bit ali mali obecava

avatar
Offside
Friday, 23.03.2018
11:44

Vinicius je Flamengov do januara ne do kraja sezone odnosno sledeceg leta!Dakle dolazi u Real na polusezoni.

avatar
Loord Bobinjoo!
Thursday, 22.03.2018
19:09

Mislim da samo Odegard i Vinisijus imaju zacrtanu buducnost u Realu,ostali su diskutabilni,a cini mi se da je L.Silva zavrsio karijeru zbog srcanih problema?

avatar
Luka Modric
Thursday, 22.03.2018
20:40

Nije zavrsio i nakon daljnih pretraga on nema nikakvih problema