Zidan ne popušta, spustio rampu, neće Perezovo pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.08.2019.
14:29
Izvor: Sportske.net

Pogba ili niko, trener veoma izričit...

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Zinedin Zidan je ponovio na sastanku sa Florentinom Perezom da je jedini igrač koji mu je potreban Pol Pogba i da ne bi trebalo dovoditi nikoga drugog.

Za Real je Nejmar "kiselo grožđe", navodno su odustali jer su troškovi transfera i plate koju bi mu ponudili oko pola milijarde evra što bi udrmalo finansijski čak i Madriđane.

Francuz se nada da će Perez poslati neku ludu ponudu poslednjeg dana prelaznog roka, ali i da se to desi, Junajted neće prodati, nisu obezbedili zamenu, ne postoji ni najmanja šansa da promene odluku oko ostanka Pogbe.

Rezervna varijanta je za Pereza bio Eriksen, ali Zidan neće ni da čuje. On smatra da mu Danac ne bi doneo ništa što već nema u ekipi i da je bolje ne dovoditi nikoga.

Fudbaler Totenhema se nadao da će otići do kraja prelaznog roka u Španiji, odbio je novi ugovor sa "Pevcima", narednog leta biće slobodan.

Ali, Zidan nema neko mišljenje o njemu, pa se priča da je Danac mnogo bliži tome da se za sledeće leto dogovori sa Juventusom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 28.08.2019
23:52

Divnoo samo se vi svadjajte i stopirajte transfere jedan drugom!
Bas smo u prilici da imamo malo oduska pa da zatezemo situaciju i odbijamo igrace svecke klase...Isto ovako i u januaru pa kada ove sezone zavrsimo 6. da pevamo!

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 28.08.2019
15:31

pametan potez , zaista niko nije potreban... Treba dati pravu sansu Jovicu, Vinicijusu, Rodrigu, Diazu (spancu)... Sa eriksenom postici dogovor da dodje dogodine besplatno a Pogba ukoliko je tolika zelja Zidana dovesti ga dogodine kada oslabi pregovaracka snaga Mancestera i dojadi svima u Engleskoj. Prodati Isca i Rodrigeza, za te pare prakticno se mogu dobiti oba igraca. Dovesti jos zadnjeg veznog i svim silama na Mbappea...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 29.08.2019
02:08

Zidan ce vec uveliko biti ex...

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 29.08.2019
20:13

zida je pred otkazom od kada je prvi put seo na klupu reala, medjuvremenu uzeo 4 LS :D nije ttno problem Zidan vec par igracakojih se tesko resiti i balans u ekipi kog nema. recimo imas jednog zadnjeg veznog, nemas pravu konkurenciju Krosu a ofanzivnih na pretek..

avatar
Don Carlo
Wednesday, 28.08.2019
15:01

samo neka si zdravo